Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''iznimno sam sretan''

Dinamo predstavio mlado pojačanje iz Argentine: ''Navijao sam od početka za dolazak''

Matias Godoy novi je Argentinac u redovima zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinac Matias Godoy, 18-godišnji reprezentativac mlađih uzrasnih reprezentacija Argentine i igrač koji je u dva navrata osvajao Južnoamerički kup, novi je igrač Dinama.

Desni krilni igrač koji je do sada branio boje Atletico Raffaela nije krio zadovoljstvo dolaskom u Maksimir, gdje će nastaviti svoj seniorski put i pokušati opravdati status izvanserijskog talenta koji ga prati u nogometnim krugovima, navodi službena stranica Modrih.

gol expired Skupo plaćen pa posuđen: Dinamo i Lokomotiva nastavili bogatu razmjenu nogometaša, oglasili se i navijači divider

''Iznimno sam sretan dolaskom u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb navijao sam da to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informirao, znam da su svjetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale SP-a s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski nogomet. Isto tako znam da je Leandro Cufre bio u Maksimiru, kao i Sigali, koji je u Dinamu ostavio velik trag, a sada igra u Racingu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje i provesti puno lijepih trenutaka u Dinamu'', rekao je Godoy po potpisu ugovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider