Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ni on nema mjesta

Skupo plaćen pa posuđen: Dinamo i Lokomotiva nastavili bogatu razmjenu nogometaša, oglasili se i navijači

I početak 2020. godine bio je itekako prometan između Dinama i Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački prvoligaški klubovi Dinamo i Lokomotiva nastavili su s odličnom suradnjom koja traje dugi niz godina. U odnosu koji je raritet u svijetu nogometa, u kojem su između ta dva kluba nogometaši razmjenjivani više od 200 puta u osam godina, dogodili su se i neki poslovi u zimskom prijelaznom roku.

U Lokomotivu je na posudbu do ljeta stigao nigerijski napadač Iyayi Belive Atiemwen, kojeg je Dinamo prije godinu dana za više od dva milijuna eura kupio od Gorice. To je posljednja u nizu razmjena na relaciji Maksimir – Kajzerica.

Prije Atiemwena Dinamo je samo u posljednjem prijelaznom roku u Lokomotivu poslao Marka Leškovića te Frana Karačića, kojeg su kupili od Lokomotive te ga odmah proslijedili na poznatu adresu.

U tijeku je finiširanje još jednog takvog posla, Lirim Kastrati također bi se trebao preseliti u Dinamo, ali i istovremeno ostati u Lokomotivi.

Nakon nove posudbe igrača kojeg je Dinamo skupo platio oglasili su se navijači i članovi kluba okupljeni u Udrugu ''Dinamo to smo mi''. Njihovo priopćenje pročitajte u objavi na Facebooku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider