Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će uzbudljivo ljeto

Zvijezda Chelseaja ruši svjetski rekord najskupljim transferom u povijesti?

Nakon poraza Tottenhama, gotovo je sigurno kako će Chelsea postati novi prvak Engleske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea nije mogao poželjeti bolji početak vikenda. Bilićev West Ham skinuo je njihove prve pratitelje Tottenham i riješio pitanje novog prvaka. Svjestan je toga i Conte, koji već utakmicom protiv Middlesbrougha u ponedjeljak može otići na praktično nedostižnu prednost.

Kako je prvenstvo pred samim krajem, Conte se već može spremati za prijelazni rok na ljeto. Prema prvim informacijama sa Stamford Bridgea, jedan od onih koji se nalazi blizu izlaznih vrata je Diego Costa.

Sudbina Coste na Stamfordu je već neko vrijeme pod upitnikom, a dugoročni ostanak u klubu u ovom trenutku se čini manje izvjesnim. Napadač Chelseaja je nedavno otkrio kako je prošlo ljeto želio otići u Atletico Madrid, a ovaj put povezuje ga se s prelaskom u kinesku ligu.

Prema ''Cadena Seru'', Diego Costa je već potpisao predugovor s kineskim Tianjin Quanjianom. On je prošlog tjedna viđen sa svojim agentom Jorgeom Mendesom, a navodno su se sastali s predstavnicima Tianjina te potpisali predugovor koji španjolskom napadaču garantira zaradu od 30 milijuna eura godišnje.

S druge strane, francuski SFR Sport izvijestio je kako je Chelsea kineskom klubu poručio da je njihova cijena za Diega Costu ovog ljeta 150 milijuna eura. Ukoliko stvarno dođe do takvog transfera, a nije nemoguće, Costa će srušiti svjetski rekord i postati igrač s najvećim transferom u povijesti nogometa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider