Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Nemojte govoriti da sam nestao''

Šuker napokon otkrio zašto ga nije bilo na najvažnijim događajima sezone

U ponedjeljak je održana sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, a na njoj se pojavio i toliko traženi predsjednik Davor Šuker.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Davor Šuker je posljednjih tjedana bio najtraženija osoba hrvatskog nogometa. Nije ga bilo na proslavi novog prvaka Hrvatske, kao ni na završnici Kupa u Varaždinu. Ali ni na završnici Eurospkog U-17 prvenstva u Varaždinu.

Predsjednik se pojavio tek na sjednici Skupštine HNS-a, a novinare je među ostalom zanimalo zašto se nije pojavio na najvažnijim nogometnim događajima sezone. Reporter Nove TV Vlado Boban upitao ga koje je opravdanje za njegov izostanak.

''Hvala lijepo na pitanju. Malo sam se preplanirao. Znate da smo u SAD-u imali uspješnu turneju i već kad smo bili tamo, razgovarali smo o budućim akcijama i poslije toga sam imao Izvršni odbor Uefe i obaveze s Uefom'', rekao je Davor Šuker te nadodao:

''Ali nemojte me svađati s klubovima ni s ligom, jer sigurno da ću na idućim natjecanjima biti tu. Zbog datuma se malo ušlo u preplaniranost oko tih utakmica. Ali uputio sam čestitke gospodinu Miškoviću i svima. Vidjeli ste da je Varaždin imao odličnu organizaciju, ali prije svega bih se izrazio prema našem savezu, koji je sve odradio vrhunski. I iz Uefe dolaze sve pohvale.''

''I za budućnost kad me prozovete da sam nestao, mogu reći da već imam isplanirano za Kina kup. U tom mjesecu ću morati otići tamo i zato nemojte, molim vas, govoriti da sam nestao. Nisam nestao, nego sam radio svoj posao'', zaključio je predsjednik HNS-a.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider