Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo je brzo eskaliralo

Zvijezda na udaru zbog izdaje: Bijesni navijači "napali" njegov restoran, ostavili urnebesne poruke

Moderna vremena donose i moderne načine za obračun s igračima koji prelaze u redove rivala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jednom od posljednjih službeno objavljenih transfera posljednjeg dana prijelaznog roka, David Luiz je za 8,7 milijuna eura prešao iz Chelseaja u Arsenal.

Cijela se priča zakuhala samo dan ranije, kada je procurila informacija da Luiz ne trenira s Bluesima jer želi isforsirati transfer u redove gradskog rivala.

Na kraju je u tome i uspio, a njegov potez, očekivano, nije najbolje sjeo navijačima Chelseaja. Osvetu su mu servirali hladnu – na internetskim recenzijama napali su njegov talijanski restoran u Londonu, pritom ostavivši mnogo ogorčenih, ali duhovitih komentara. Luiza najčešće opisuju kao ''zmiju'' i ''štakora'', popularnim izrazima za sportske izdajnike.

Predstavljanje Jamesa McCarthyja (Foto: Screenshot) Je li ovo najgore predstavljanje novog pojačanja? Video postao toliki "hit" da ga je klub obrisao divider

"Pronašao sam pramen kovrčave kose u jelu, čini se da pripada prevari od čovjeka. Nažalost, to nije bio kraj mojim nevoljama, u jednom trenutku zmija mi je pala u krilo'', piše jedan.

"Tražit ću kompenzaciju, vjerujem da će osam milijuna funti biti dovoljno za lošu i nekonstantnu uslugu koju je konobar ponudio na domaćem i međunarodnom planu", piše drugi.

Počinje najbogatija svjetska liga: Kloppova zabrana igračima napokon prestaje, tko su favoriti za osvajanje? Tunel na Anfieldu i čuveni znak (Foto: AFP) Slavlje Cityja (Foto: AFP) Manchester City obranio naslov prvaka (Foto: AFP) +3 Momčad Tottenhama (Foto: AFP)

"Apsolutno smeće, sve je puno zmija", "Štakor je istrčao iz kuhinje", samo su neki od mnogih komentara. Luizov restoran, koji inače uglavnom dobiva najviše ocjene, osjetno je pao na platformama za ocjenjivanje restorana nakon akcije Chelseajevih navijača, koji su mu redom dodijelili najnižu ocjenu.

Eto, i to je u današnje vrijeme način da se iskaže nezadovoljstvo i bijes u svijetu sporta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider