Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
internet se brutalno sprda

Je li ovo najgore predstavljanje novog pojačanja? Video postao toliki "hit" da ga je klub obrisao

Ludnica posljednjeg dana prijelaznog roka donijela je i jednu urnebesnu situaciju.

Predstavljanje Jamesa McCarthyja (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Posljednji dan prijelaznog roka u Engleskoj po običaju je ponudio dramu i ludnicu do samoga kraja. U moru transfera u zadnji čas, jedan naizgled ne osobito bitan postao je pravi hit.

Crystal Palace za 3,3 milijuna eura iz Evertona je doveo Jamesa McCarthyja, irskog veznjaka sa samo jednim nastupom prošle sezone, i odlučio ga predstaviti krajnje neobičnim videom.

U doba interneta redovito svjedočimo svakakvim, često originalnim i duhovitim predstavljanjima na društvenim mrežama, a tim je putem krenuo i Crystal Palace. Međutim, nije im baš sve išlo po planu – njihov video brzo je postao predmetom sprdnje, do te mjere da su ga obrisali sa službenog profila na Twitteru.

Počinje najbogatija svjetska liga: Kloppova zabrana igračima napokon prestaje, tko su favoriti za osvajanje? Tunel na Anfieldu i čuveni znak (Foto: AFP) Slavlje Cityja (Foto: AFP) Manchester City obranio naslov prvaka (Foto: AFP) +3 Momčad Tottenhama (Foto: AFP)

Internet, međutim, može biti okrutno mjesto. Netko je u međuvremenu skinuo video i ponovno ga podijelio na društvenim mrežama, pa se Crystal Palace ipak nije spasio sprdnje na njihov račun, a video je (p)ostao hit.

Video ne baš visoke produkcije prikazuje McCarthyja ispred internetskog cafea. Zatim ga klub pronalazi na Friends Reunitedu, danas ugašenoj društvenoj mreži, a početkom 21. stoljeća jednoj od prvih koja se ''uhvatila'' na području Velike Britanije. Sve završava McCarthyjevim pomalo čudnim povikom uzbuđenja. Teško je ovo opisati riječima, najbolje da u nastavku sami pogledate i prosudite.

  gol expired Zvijezda na udaru zbog izdaje: Bijesni navijači "napali" njegov restoran, ostavili urnebesne poruke divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider