Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Sretan sam"

Pao novi potpis na Maksimiru: Dinamo produžio ugovor s krilnim napadačem

Dario Špikić produžio je suradnju s Dinamom.

Dario Špikić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Nakon što su produžili suradnju s četvoricom igrača (Zagorac, Ristovski, Perić, Mišić), Dinamo i Dario Špikić obnovili su suradnju.

24-godišnji nogometaš u međuvremenu se ustalio na poziciji desnog krila, ali može pokriti i sve ostale pozicije u napadu. Ove je sezone imao nekoliko zapaženih nastupa, a samo u HNL-u upisao je 27 nastupa, četiri pogotka i pet asistencija.

Dobrim igrama u dresu Dinama zaslužio je pretpoziv izbornika Zlatka Dalića za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na startu kvalifikacija za Euro 2024.

Ivan Rakitić na SP-u 2018. u Rusiji Ivan Rakitić otkrio gdje će živjeti nakon odlaska u mirovinu: "Već sam u kontaktu s HNS-om" divider

"Sretan sam i ponosan što ostajem dio ovoga velikog kluba. Nastavljam marljivo raditi kako bih svojim igrama opravdao povjerenje kluba. Još kao mali dječak dok sam ovdje na Maksimir dolazio na treninge, sanjao sam da ću jednog dana igrati za ovako veliku momčad i nastupati u Ligi prvaka.

Zaista sam sretan ovdje i ovo je veliki dan za mene, ali znam da nema vremena za opuštanje. Čeka nas zahtjevna završnica prvenstva, ali sam uvjeren da ćemo uz podršku naših navijača obraniti naslov prvaka", kazao je Špikić nakon produženja suradnje za službenu stranicu Dinama.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider