Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi ugovori

Dinamo produžio ugovore ključnim igračima

Dinamo je produžio ugovore Dini Periću, Danijelu Zagorcu, Josipu Mišiću i Stefanu Ristovskom.

Zagorac, Mišič i Ristovski (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Nakon smjene Ante Čačića i dolaska Igora Biščana, uprava Dinama nastavila sa proaktivnim radnjama. Nove ugovore potpisali su sa glavnim okosnicama momčadi.

Nakon odlaska Ademija, uz Livakovića vođa na terenu postao je Stefan Ristovski. Makedonski branič se nakon dolaska iz Sportinga prometnuo u neizostavnog člana prve momčadi, a sada je za svoje dobre igra nagrađen i novim ugovorom.

Novi ugovor sa Dinamom također je potpisao i Josip Mišić, koji je zajedno sa Ristovskim dijelio svlačionicu Sportinga prije nego je 2020. godine potpisao za Modre.

Uz njega novi ugovor potpisao je Dino Perić, koji je svoju vjernost klubu nakon sedam godina opet vezao uz Dinamo. Vjernost klubu također je produžio i dobri duh svlačionice te maksimirski dokapetan Danijel Zagorac.

“Uhodani kvartet Dinamova ansambla, četvorica iskusnih igrača, iznimno važnih u klupskoj svakodnevici, potpisali su nove, višegodišnje ugovore s maksimirskim klubom. Stoper Dino Perić, vratar Danijel Zagorac, vezist Josip Mišić i branič Stefan Ristovski parafirali su nastavak suradnje s Dinamom na zadovoljstvo svih strana“, objavila je službena Dinamova stranica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider