Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Volonterska uloga

Dario Šimić se vratio u Dinamo: Evo koju će funkciju obavljati

Legendarni hrvatski nogometaš Dario Šimić je član novog Odbora za sponzorstva u Dinamu.

Dario Šimić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Dario Šimić se vraća u Dinamo. Nakon što je prije šest mjeseci podnio ostavku na mjesto člana Uprave, legendarni hrvatski nogometaš je dobio novu funkciju.

Na trećoj sjednici Izvršni odbor je raspravljao o nekoliko tema, dospjelim i nedospjelim potraživanjima i obavezama kluba, funkcioniranju stadionske infrastrukture i analizirao funkcionalnost VIP loža na stadionu Maksimir.

Također, na sjednici su imenovani i članovi odbora za sponzorstva u kojem će potpredsjednik biti Šimić, a predsjednik Zrinko Hržić. 

Jedan od osnovnih ciljeva tog odbora bit će izgradnja i strateški razvoj sustava pomoću kojeg će se kontaktirati svi potencijalni partneri Dinama te jačati baza sponzora.

"Uz uspostavu samog sustava koji će biti dugoročno održiv i usklađen s tržišnim praksama, inicijalna ideja je da GNK Dinamo vlastitim proaktivnim pristupom otvori i inicira komunikaciju te kontaktira potencijalne partnere i sponzore. Navedeno se primarno odnosi na čitav niz relevantnih hrvatskih kompanija iz svih značajnih sektora, kao što su primjerice energetika, maloprodaja, autoindustrija, financijska i prehrambena industrija te druge.

Prilikom pripreme samih ponuda za sponzorstva iste je potrebno prilagoditi svakom potencijalnom partneru. Obzirom na sponzorski potencijal te snagu i prepoznatljivost brenda GNK Dinamo i izvan granica te na globalnom nivou, uz partnere s domaćeg tržišta paralelno će se kontaktirati i kompanije izvan Republike Hrvatske.

Kao rezultat sustavnog te proaktivnog pristupa, zajedno s već započetim pregovorima s partnerima od strane GNK Dinamo, težit ćemo povećanju sponzorskih prihoda od 70% do 100% u 2024. godini u odnosu na 2023. godinu", kazao je Hržić za službenu stranicu Dinama.

Članovi odbora za sponzorstvo:

  • Zrinko Hržić - predsjednik
  • Dario Šimić - potpredsjednik
  • Marko Njavro
  • Mario Petrović
  • Robert Penezić
  • Igor Arlović
  • Hrvoje Slade

Luka Modrić i Velimir Zajec AS tvrdi: Dinamo nije jedini europski klub koji želi Luku Modrića divider

Bakljada Torcide na derbiju Hajduk dobio novu kaznu: Prvo dvije utakmice pred praznim Poljudom, a sad ovo divider

Marijan Budimir odveo je Hajduk do finala Lige prvaka mladih Tvorac Hajdukova čuda i novi hrvatski izbornik: "Fama je da se s mladim igračima ne može biti prvak! Ključ je sustav, ne može se na silu" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider