Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
intervju za DNEVNIK NOVE TV

VIDEO Darijo Srna: Hrvatska mora prihvatiti ulogu favorita Svjetskog prvenstva, prejaki smo!

Što je još Darijo Srna rekao Stipi Sladoljevu o Hajduku i Luki Modriću, pogledajte u priloženom videu.

Legendarni kapetan Vatrenih, Darijo Srna, čovjek koji je za Vatrene odigrao 134 utakmice, dobio je svoju autobiografiju. Djelo pod naslovom "Zašto te zovu Srna" večeras je predstavljeno u Zagrebu, a tom prilikom s Darijem je razgovarao naš Stipe Sladoljev.

Na jednoj prekrasnoj promociji došli su brojni poznati, poput Ćire Blaževića, Zlatka Dalića, Vedrana Ćorluke i brojnih drugih.

''Ova knjiga može biti poučna za puno sportaša i ljudi. S vrhunskim sportašem nije lako, trebaš kroz život proći razne prepreke i situacije i izaći iz toga još jači.

U karijeri žalim za medaljom s reprezentacijom, a najponosniji sam što sam bio kapetan Hrvatske, za mene je Hrvatska svetinja i moja država'', započeo je Srna pa komentirao situaciju o ratu u Ukrajini.

Roger Milla i Rene Higuita Na naredbu predsjednika države vratio se u reprezentaciju, a onda s 38 godina postao senzacija i legenda svjetskih prvenstava divider

''Nikada nisam razmišljao o odlasku iz Ukrajine, ponosan sam što sam danas sa Šahtarom tamo gdje jesam, u Ligi prvaka smo i borimo se za Ukrajinu, šaljemo ljudima pozitivne emocije, to je stvarno jako bitno.''

Očekivanja u Katru?

''Ja znam da će Hrvatska biti skromna, ali unutar sebe oni znaju da su prejaki i da moraju prihvatiti ulogu favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva, iz razloga što oni to mogu. Treba nam pomoć i medija, da nam date vjetar u leđa, vi znate da puno ovisimo o vama, idemo biti pozitivni i biti kao jedno te probati ponoviti Rusiju'', kaže Srna.

Što je još Darijo Srna rekao Stipi Sladoljevu o Hajduku i Luki Modriću, pogledajte u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider