Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlična atmosfera

Krovinović zabio drugu utakmicu zaredom, a Subašić mu čestitao na zanimljiv način: Pogledajte snimku iz svlačionice

Filip Krovinović upisao je dva pogotka i tri asistencije za Hajduk ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uvjerljivom predstavom u drugom poluvremenu protiv Lokomotive, nogometaši Hajduka slavili su sa 6:3 i tako osigurali plasman u polufinale SuperSport Hrvatskog Kupa.

Još jednu sjajnu partiju u dresu Hajduka Filip Krovinović okrunio je pogotkom u 8. minuti susreta, a na tome mu je čestitao i legendarni hrvatski vratar Danijel Subašić, i to na posve jedinstven način.

Već na samom početku utakmice Marko Livaja je sjajno proigrao Krovinovića kojem nije bilo teško pospremiti loptu u mrežu za novi pogodak u dresu splitske momčadi.

S dolaskom novog trenera Valdasa Dambrauskasa dobio je novu, ofenzivniju ulogu u momčadi, a to je iskoristio na najbolji mogući način. Zabio je tako prošlog vikenda u domaćoj pobjedi nad Istrom 1961, a onda i četiri dana kasnije protiv Lokomotive.

Bilo je veselo nakon utakmice u splitskoj svlačionici, a Krovinović je tako podijelio snimku na svom Instagram profilu u kojoj se može vidjeti kako mu Subašić čestita na novom pogotku.

Podijelio je to i Subašić na svom Instagram profilu uz kratku poruku: "Evo ga, opet je dao gol". Upravo je legendarni vratar hrvatske nogometne reprezentacije uzeo njegov dres u kojem je zabio prvi pogodak za splitski sastav.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider