Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spreman za idući korak

I dva engleska velikana krenula u borbu za Danija Olma

Veznjak Dinama Dani Olmo spreman je za novu stepenicu u svojoj karijeri. Španjolski reprezentativac će gotovo sigurno napustiti Zagreb, ali još uvijek se ne zna u kojoj će Liga petice završiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dani Olmo priznao je kako želi učiniti ''sljedeći korak'' u svojoj karijeri, a osim Napolija među zadnjim klubovima koji su zainteresirani za njegove usluge spominju se oba kluba iz Manchestera i Barcelona.

21-godišnjak je već neko vrijeme na radaru najboljih europskih klubova, ali u 2019. je ozbiljno iskoračio na scenu te je neminovno da potpiše za jedan veliki klub. Blistao je u Dinamovom europskom proljeću, igrajući za mladu reprezentaciju Španjolske na Euru pa potom za Dinamo u ligi prvaka, gdje je veličanstvenim golom protiv Cityja na najbolji mogući način poslao poruku svima koji se zanimaju za njegove usluge.

gol expired Dani Olmo ipak prema Italiji? U borbu se uključio klub koji je započeo s "redizajnom" divider

Mladi španjolski reprezentativac mogao je napustiti Dinamo već na ljeto, ali se taj potez nije ostvario. No reputacija mu je još više porasla te je priznao kako osjeća da je njegov ''ciklus završen'' i kako je stiglo vrijeme za idući korak.

''Proteklo ljeto bilo je idealno vrijeme za sljedeći korak. Na kraju se to nije dogodilo i rekao sam da sam podjednako sretan jer želim igrati Ligu prvaka'', rekao je Olmo nedavno za španjolski Jugones te nadodao:

''Ali, mislim da je moj ciklus ovdje završen i želim napraviti sljedeći korak da nastavim napredovati.''

I Manchester City i Manchester United posljednjih su mjeseci dosta povezivani s 21-godišnjim talentom. Manchester Evening News piše da gradski rivali kreću u borbu sjajnog Dinamovog nogometaša.

gol expired Nema više astronomskih plaća u Kini: Stigla nova pravila, velike zvijezde mogle bi se vratiti u Europu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider