Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
STIGLA PRESUDA

Dani Alves proglašen krivim za seksualni napad i osuđen na zatvorsku kaznu!

Legendarni nogometaš Dani Alves proglašen je krivim na suđenju za seksualni napad.

Dani Alves osuđen na kaznu zatvora (Foto: Afp)

Najtrofejnijeg nogometaša u povijesti i bivšeg brazilskog reprezentativca Danija Alvesa španjolski je sud proglasio krivim za seksualni napad, koji se dogodio 30. prosinca 2022. godine, nedugo po njegovu povratku sa Svjetskog prvenstva u Katru.

Incident nakon povratka iz Katra

Alvesa je 2. siječnja 2023. godine ženska osoba optužila za seksualni napad, odnosno silovanje te je odmah priveden i zadržan u pritvoru.

Napad na igrače Fortaleze UZNEMIRUJUĆI VIDEO Strava u Brazilu: Kamenovan bus prvoligaša, ozlijeđeni igrači završili u bolnici divider

Suđenje se čekalo preko godinu dana, a trajalo je dva tjedna. Alves je tijekom cijele ove godine konstantno negirao krivnju. U međuvremenu ga je ostavila i supruga.

Četiri i pol godine te 150 tisuća eura

40-godišnji Alves na kraju je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri i pol godine.

Nakon izlaska iz zatvora trebao bi još pet godina biti pod nadzorom, a pored svega će morati platiti 150 tisuća dolara. Također, devet i pol godina zabranjen mu je svaki mogući direktni ili indirektni kontakt sa žrtvom.

On ima pravo na žalbu, a njegov je odvjetnik unatoč svemu i dalje tražio njegovo puštanje na slobodu.

Tvrdio da je ona sama inicirala odnos

Alves je prije nekoliko dana na sudu kroz suze iznio svoju priču, objasnivši da se radilo o obostranoj želji za seksualnim odnosom.

"Plesali smo, razgovarali i brzo smo se zbližili. Sve mi je bila bliža i trljala je svoje intimne dijelove tijela od moje. To je bio tipični disko ples, malo perverzan. Ona je ta koja je počela dirati moje intimne dijelove.

Nakon plesa nisam inzistirao da dođe u toalet. Odmah je pristala. Rekao sam joj da idem tamo, čekao sam poprilično dugo i već sam mislio da neće doći i da to ne želi. Krenuo sam izaći, a ona se pojavila na vratima…

Kleknula je na koljena i počela me oralno zadovoljavati. Skinuo sam hlače i sjeo na WC školjku. Oralni seks je bio sve što je napravila, da bi pred kraj sjela na moje noge i ja sam ejakulirao na njezino tijelo.

Nisam je udario, nisam je bacio na pod jer nisam nasilan čovjek. Nije mi rekla da ne želi seks. Nijednog trenutka nije mi signalizirala da ne želi ništa sa mnom'', tvrdio je na suđenju Alves, ali sud očito nije prihvatio njegovu priču.

Naime, Alves je više puta mijenjao priču, pa je tako ona koju je medijima dao u lipnju prošle godine bila da je on u WC otišao nakon žrtve te da su vrata cijelo vrijeme bila otvorena.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider