Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
negirao silovanje

Dani Alves plakao u sudnici pa se otvorio: "Kleknula je na koljena i krenula me zadovoljavati"

Dani Alves se ponovno našao pred sucem.

Galerija Dani Alves Dani Alves Dani Alves +8 Dani Alves

Ovog ponedjeljka u Barceloni je zbog seksualnog zlostavljanja žene u noćnom klubu počelo suđenje 40-godišnjem Daniju Alvesu, nekadašnjoj nogometnoj zvijezdi Barcelone i brazilske reprezentacije.

Suđenje nastavljeno i tijekom srijede, a završeno je oko 21 sat.

Dani Alves optužen je za silovanje 31. prosinca 2022. godine. Uhićen je u siječnju prošle godine te se od tada nalazi u istražnom zatvoru. Što će točno sud odlučiti, još nije poznato.

Slavni nogometaš je negirao silovanje djevojke pred sudom, zaplakao je i rekao da je navodna žrtva mogla napustiti WC u bilo koje vrijeme.

''Uvijek smo uzimali taj stol"

"Tog dana otišao sam s prijateljima na ručak. Došli smo oko 14:30, dugo se nismo vidjeli. Popili smo pet boca vina i bocu viskija. Ja sam popio bocu i pol vina i nekoliko čaša viskija.

Iz Nube smo otišli u Sutton klub. Došli smo oko 2:30 ujutro, ispratili me do stola broj šest. Jedino je tu bio toalet. Bio sam česti gost kluba i uzimao sam taj stol kad god je bio dostupan. Počeli smo piti i plesati….

Prvo su nam prišle dvije djevojke i počele su plesati s nama. Zatim su pozvale još tri cure, djevojku koja me sumnjiči i njene prijateljice. Uopće im nije bilo neugodno. Razgovarali smo uz jasno poštovanje i uvjeren sam da su znale tko sam."

"Kleknula je..."

Alves tvrdi da je ta djevojka sama tražila seksualni odnos.

"Plesali smo, pričali i brzo smo se zbližili. Sve mi je bila bliža i trljala je svoje intimne dijelove tijela od moje. To je bio tipični disko ples, malo perverzan. Ona je ta koja je počela dirati moje intimne dijelove'', tvrdi Brazilac.

''Nakon plesa nisam insistirao da dođe u toalet. Odmah je pristala. Rekao sam joj da idem tamo, čekao sam poprilično dugo i već sam mislio da neće doći i da to ne želi. Krenuo sam izaći, a ona se pojavila na vratima…

Kleknula je na koljena i počela me oralno zadovoljavati. Skinuo sam hlače i sjeo na WC školjku. Oralni seks je bilo sve što je napravila, da bi pred kraj sjela na moje noge i ja sam ejakulirao na njeno tijelo.

Nisam je udario, nisam je bacio na pod jer nisam nasilan čovjek. Nije mi rekla da ne želi seks. Nijednog trenutka mi nije signalizirala da ne želi ništa sa mnom'', tvrdi Alves.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider