Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Čeka nas još 15 finala"

Trener Hajduka stišava euforiju i hvali novo pojačanje: "Rezultat nije realan, sretan sam zbog Ferra"

Hajduk je pobijedio Goricu 4:0 u 22. kolu Prve HNL, no trener Bijelih Valdas Dambrauskas pronašao je neke kritičke note na račun svoje momčadi i očito stišava euforiju…

Hajduk je protutnjao kroz Veliku Goricu. Bijeli su slavili s 4:0 protiv Gorice, koja je dugo bila „crna mačka“ za Splićane.

Bivši trener Gorice, a sada Hajduka Valdas Dambrauskas, očito je znao kako riješiti taj problem. Hajduk je lako slavio, ali Litavac ipak nije odlepršao u oblake.

HNL golovi: Gorica - Hajduk 0:1 (Ferro)

“Sretan sam zbog tri boda, ali ne mislim da je rezultat realan, a pogotovo u prvom dijelu. Imali smo 2:0, ali nismo zaslužili toliku prednost i to moramo imati na umu. Odigrali smo puno dugih lopti“, našao je pokoju primjedbu za svoju momčad.

HNL golovi: Gorica - Hajduk 0:2 (Livaja)

„Razbijali smo njihov ritam i nismo im dozvolili da igraju sa samopouzdanjem. Što se tiče igre s loptom i kontrole utakmice, to su stvari u kojima moramo napredovati i to jako brzo”, kazao je Dambrauskas te se referirao na igru s trojicom u zadnjoj liniji.

gol expired Briljantna akcija Hajduka pokazuje da je spreman za okršaj s Dinamom: Ferro oduševio, spektakularan pas Livaje divider

“Mislim da je to bila logična odluka. Nismo imali Vukovića i Fossatija. Oni nam daju dobre opcije u veznom redu. Grgić i Atanasov su top igrači, ali prvi put su zajedno igrali. Grgiću je ovo bio službeni debi. Željeli smo da budu sigurni.”

HNL golovi: Gorica - Hajduk 0:3 (Mlakar)

Novo pojačanje iz Portugala – Ferro – u debiju je zabio gol i odigrao jako dobro. Dambrauskas ističe:

HNL golovi: Gorica - Hajduk 0:4 (Livaja)

“Vrlo sam sretan zbog njega. Vrlo pozitivan start. Mikanović je isto ostavio dobar dojam. Svi igrači koji su ušli su donijeli energiju. Zadovoljan sam kako su igrali. Naravno, analizirat ćemo sve situacije. Čeka nas još 15 finala. Moramo u svakom od njih pokazati najbolje lice”, zaključio je trener Hajduka, koji očito želi stišati euforiju koja se polako zakovitlava u Splitu i cijeloj Dalmaciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider