Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
postoji u pravilniku

VIDEO Baklja zamalo spasila Dinamo: Znate li što bi se dogodilo da ju je Matkovićeva lopta zakačila putem u mrežu?

Da je lopta Antona Matkovića putem u Dinamovu mrežu zakačila loptu i otišla izvan terena, igra bi se nastavila sudačkim podbacivanjem.

BBB (Foto: Cropix)

Nogometaši Dinama pobijedili su Osijek 2:1 u derbiju 16. kola Supersport HNL-a, međutim goste su minute dijelile od boda na Maksimiru jer je Modrima pobjedu osigurao gol Gabrijela Vidovića u 90. minuti.

Nešto više od desetak minuta prije toga Osijek je izjednačio golom mladog Antona Matkovića, dragulj je pretrčao pola obrane Dinama i zaobišao Zagorca pa plasirao u prazan gol.

Igor Bišćan Igor Bišćan polako postaje noćna mora za saudijsku kraljevsku obitelj i njihov projekt divider

No, putem do gola u teren je upala baklja i zamalo skrenula loptu.
Boysi su upravo u tom trenutku ubacili baklju koju je lopta malo promašila.

Znate li što bi se dogodilo da se taj slučaj odvio? Prema pravilima, u prvom scenariju – da je lopta slučajno zakačila baklju i ušla u gol, on bi bio priznat.

Livaja, Erceg i Čulina Hajduk produljio pobjednički niz u Puli: Istra peta ''žrtva'' zaredom, Karoglan i dalje stopostotan divider

No, da je baklja slučajno skrenula loptu i završila izvan igre, sudac bi morao podbacivati loptu na mjestu na kojem su se lopta i baklja sudarile. Taj bi scenariji vjerojatno spasio Modre jer bi dobili drugu priliku.

Gol Antona Matkovića pogledajte OVDJE.

Tablica Prve HNL:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider