Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
EVO ŠTO SU PRIČALI SUCI

VIDEO Cure nove snimke iz VAR sobe! Ovaj put sporan detalj s utakmice Dinama i Rijeke

Nakon jučerašnjih snimki iz VAR sobe na utakmici između Hajduka i Varaždina, jutros se pojavila i snimka s utakmice Dinama i Rijeke.

Dario Bel na utakmici Dinama i Rijeke (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Ne stišava se bura nakon snimki iz VAR sobe s utakmice Hajduka i Varaždina koje su u ponedjeljak procurile u javnost. Splićani su žestoko reagirali na, prema njima, sudačke previde i zatražili očitovanje HNS-a.

Danas u 11 sati očekujemo press konferenciju šefa hrvatskih sudaca Brune Marića, dok je sam Marijan Kustić sinoć poslao odgovor predsjedniku Hajduka Jakobušiću.

HNS je pokrenuo internu istragu zbog puštanja u javnost povjerljivih snimki, ali dok HNS istražuje, pojavile su se nove snimke iz VAR sobe. Riječ je o snimci s derbi utakmice Dinama i Rijeke koja je odigrana na Maksimiru.

Transparent Torcide na utakmici Hajduka i Varaždina Torcida podignula transparent na poljskom jeziku: Evo o čemu se radi divider

Modri su slavili pogotkom Frana Brodića u posljednjoj sekundi susreta iz 11-erca, ali iz riječkog kuta najspornija je bila situacija iz 26. minute kada je Franjo Ivanović srušen u trku između vratara Nevistića i stopera Maximea Bernauera.

Sudac Dario Bel označio je prekršaj na rubu 16-erca i pokazao Nevistiću javnu opomenu, ali onda se uključio VAR i konstatirao da uopće nije bilo prekršaja i poništio žuti karton Slavoncu na vratima Dinama.

Razgovor Pajača i Bela kod pada Ivanovića

Mnogi su se u ovoj situaciji zapitali je li sve odrađeno kako treba. Naime, VAR sudac Pajač pozvao je suca Bela da provjeri je li se možda radilo o crvenom kartonu zbog čega je morao imati jaki argument da uopće zove suca na provjeru snimke.

''Ti si me zvao za doksu. Doksa nije, guranje u leđa nije'', govori sudac Bel.

Josip Juranović i Kevin Volland Drama u Berlinu: Bjeličin napadač ostao bez sata vrijednog 180 tisuća eura, suigrač uhvatio lopova divider

Potom mu VAR sudac Pajač govori:

''Ja te zovem za doksu, ja te zovem za doksu, a ti vidi, po meni to nije prekršaj ako me pitaš.''

Nakon toga se snimka prekida, te je naknadno montirano još nekoliko sekundi:

''Gledaj, gledaj još'', riječi su kojima završava kratka snimka koju možete pogledati ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider