Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludi noćni izlazak

Drama u Berlinu: Bjeličin napadač ostao bez sata vrijednog 180 tisuća eura, suigrač uhvatio lopova

Kevin Volland zaradio je crveni karton pa doživio neugodnost u noćnom izlasku.

Josip Juranović i Kevin Volland (Foto: Afp)

Kevin Volland, napadač Union Berlina kojeg vodi hrvatski trener Nenad Bjelica, još će dugo pamtiti ligašku utakmicu protiv Hoffenheima (0:1).

Bjeličina je momčad na teškom gostovanju kod Andreja Kramarića i društva osvojila važne bodove za prvoligaški spas, ali bilo je sve samo ne jednostavno.

Naime, u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena žestoko je zaiskrilo na terenu, glavni akteri sukoba bili su Nsoki i Volland, zbog čega je sudac bio prisiljen poslati igrača jedne i druge momčadi na hlađenje u svlačionicu.

Pokazao im je drugi žuti, odnosno crveni karton, tako da su obje momčadi drugo poluvrijeme odigrale s igračem manje, a u takvom raspoloženju bolje se snašao Bjeličin Union koji je slavio pogotkom u 84. minuti.

Luksuzni sat od 180 tisuća eura je uništen

To su odlučili proslaviti Volland i njegov suigrač Jerome Roussillon izlaskom u noćni klub, zabavljali su se i plesali u društvu dviju djevojaka, no njihovu je nepreoznost iskoristio maloljetnik.

16-godišnjak je nanjušio brzu zaradu, za oko mu je zapeo Vollandov sat vrijedan čak 180 tisuća eura koji je otuđio, pa se nakon kraće tučnjave dao u bijeg.

Mateo Kovačić VIDEO Pogledajte golčinu Matea Kovačića: Probio je vratara s 20-ak metara divider

Odmah su za njim krenuli Roussillon i Volland, koji se putem spotaknuo i lakše ozlijedio, no zato je njegov suigrač uspio sustići maloljetnika i zadržati ga do dolaska policije.

Luksuzni je sat uništen, maloljetnik ga se pokušao riješiti, ali svejedno nije uspio pobjeći policiji, piše Berliner Kurrier.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider