Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se na odlazak?

Ronaldo u društvu agenta stigao u Manchester, Ferguson ga nagovara da odustane od transfera?

Cristiano Ronaldo ima još godinu dana ugovora s Manchester Unitedom, ali želi otići.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Kasno sinoć internetom je odjeknula informacija da se portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo vratio na Otok. Avionom je sletio u Manchester, u kojem će danas razgovarati s čelnicima Uniteda o svojoj budućnosti.

Pojavio se tako oko 12 sati u Carringtonu, kampu za trening mančesterskog kluba, i to u društvu svojeg menadžera Jorgea Mendesa, javlja ugledni Athletic, koji pak dodaje da se ondje u isto vrijeme pojavio i sir Alex Ferguson.

Alex Ferguson stigao u Carrington

Već je otprije poznato da Ronaldo želi napustiti Old Trafford i potpisati za klub koji igra Ligu prvaka, zbog čega se njegov supermoćni agent "bacio" u potragu za novim klubom. 

Ponudio je portugalsku zvijezdu nekolicini europskih velikana, ali poslije tri odbijenice (Chelsea, Bayern i PSG) Ronaldov ego teško je uzdrman.

Messi i Ramos VIDEO Krv iz El Clasica i dalje vrije: Messi se naljutio poslije Ramosova grubog starta pa odbio ispriku divider

Pisalo se tako o potencijalnom povratku u portugalski nogomet ili selidbi u Saudijsku Arabiju za puste milijune, ali iz krugova bliskih Ronaldu ubrzo je stigao demanti.

Georgina pokrenula glasine o transferu

Tako se internetom provukla informacija da nisu svi europski velikani, izuzev Uniteda, digli ruke od portugalskog nogometaša. U svojim redovima želi ga madridski Atletico, kojem bi dobro došao ubojiti golgeter.

Ronaldo ne bi imao ništa protiv povratka u Madrid, ali tek trebamo vidjeti što će biti na današnjim razgovorima. Hoće li portugalsko društvo inzistirati na odlasku ili će pak Erik ten Hag i vrhuška Uniteda uspjeti nagovoriti Ronalda na ostanak.

Za kraj dodajmo da je Ronaldova izabranica, Georgina Rodriguez jednim potezom na Instagramu rasplamsala glasine o odlasku u Atletico, i to tako što je na Instagramu počela pratiti suprugu Diega Simonea, Carlu Pereyru...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider