Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sletio avionom

Cristiano Ronaldo stigao na razgovore, uskoro će sve biti poznato?

Cristiano Ronaldo ima ugovor s Manchester Unitedom do ljeta 2023. godine.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo vratio se na Otok. Sletio je večeras avionom u Manchester kako bi razgovarao s čelnicima Uniteda o budućnosti.

Već ranije je poručio da želi napustiti Old Trafford i otići u klub koji igra Ligu prvaka, zbog čega je njegov supermoćni agent Jorge Mendes već stupio u kontakt s brojnim europskim velikanima.

No, portugalska zvijezda dobila je tri odbijenice, ne žele ga Bayern, Chelsea ni PSG, ali ga želi jedan španjolski velikan, Atletico Madrid, koji traži udarnu napadačku iglu.

Portugalac, po svemu sudeći, ne bi imao ništa protiv povratka u španjolsku prijestolnicu, a glasine o eventualnom transferu u Atletico "pojačala" je njegova odabranica Georgina Rodriguez, i to jednim potezom na Instagramu.

Georgina pokrenula glasine o transferu

Počela je pratiti Simeoneovu suprugu, Carlu Pereyru na Instagramu, a španjolski su navijači to protumačili kao znak da se ozbiljno razgovara o transferu u Atletico.

Zbog toga se s velikim zanimanjem prati sastanak u Manchesteru na kojem bi se Ronaldo trebao sastati i s novim trenerom Erikom ten Hagom, koji pak inzistira na njegovu ostanku.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina nesmotrenim potezom otkrila novi klub Cristiana Ronalda? divider

Hoće li ga novi trener privoljeti na ostanak u engleskom nogometu, tek ćemo saznati, ali ugledni Athletic tvrdi da bi Ronaldo nakon razgovora trebao donijeti odluku - ostaje li u Unitedu ili odlazi u novi klub.

U svakom slučaju, pred nama su jako zanimljivi dani...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider