Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Sprema se transfer?

Georgina nesmotrenim potezom otkrila novi klub Cristiana Ronalda?

Cristiano Ronaldo želi potpisati za klub iz Lige prvaka, ali već su ga odbili Bayern, Chelsea i PSG.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo poručio je čelnicima Manchester Uniteda da želi otići i potpisati za klub koji igra Ligu prvaka, ali ne ide mu sve po planu.

Ponuđen je brojnim europskim velikanima, ali poslije tri odbijenice (Bayern, Chelsea i PSG), Ronaldov ego je teško uzdrman.

Zboga toga su počela nagađanja o eventualnom povratku u portugalski nogomet, potpisu za klub iz Saudijske Arabije, ali iz krugova bliskih Ronaldu sve je ubrzo demantirano.

Tako se posljednjih dana sve više piše o eventualnom transferu u španjolsku La Ligu, i to u redove madridskog Atletica, čiji trener Diego Simeone traži udarnu napadačku iglu, a upravo to bi mogao dobiti u Ronaldu.

Mathys Tel Nova devetka Bayerna sletjela u minhensku zračnu luku: "Zabit će 40 golova" divider

Portugalac ne bi imao ništa protiv povratka u španjolsku prijestolnicu, a glasine o eventualnom transferu "pojačala" je njegova odabranica Georgina Rodriguez, i to jednim potezom na Instagramu.

Počela je pratiti Simeonovou suprugu, Carlu Pereyru na Instagramu, a španjolski su navijači to protumačili kao znak da se ozbiljno razgovara o transferu u Atletico.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider