Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima ugovor, ali...

Je li na pomolu "izdaja"? Realov rival javio se menadžeru Cristiana Ronalda!

Cristiano Ronaldo još uvijek ne zna gdje će igrati ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije triju odbijenica (Bayern, Chelsea, PSG) koje je Cristiano Ronaldo dobio tijekom proteklih nekoliko tjedana napokon se pojavio ugledni europski klub koji bi u svoje redove htio dovesti 37-godišnjeg Portugalca.

Riječ je o Atletico Madridu, čiji su čelnici, prema pisanju španjolskog AS-a, kontaktirali Ronaldova menadžera Jorgea Mendesa.

Atleticov trener Diego Simeone digao je palac gore za ovaj posao pa su ljudi zaduženi za sportsku politiku krenuli u akciju i pokušat će nagovoriti Ronalda na povratak u Madrid, gdje je u dresu Reala igrao najbolji nogomet karijere, naosvajao se trofeja i nazabijao golova.

Atletico Ronaldu nudi i novac i borbu za trofeje

Simeone smatra da bi mu Ronaldo mogao donijeti ono što je prije dvije godine dao Luis Suarez, koji je kao označeni višak u Barceloni prešao u Atletico i 21 prvenstvenim pogotkom donio naslov prvaka u prvoj sezoni.

U cijeloj ovoj priči nije nevažan niti marketinški aspekt cijele priče jer je Ronaldo i dalje nogometaš koji je najpopularniji na društvenim mrežama i njegov možebitni dolazak zasigurno bi podigao imidž Atletica u svijetu.

Španjolci pišu da Ronaldo blagonaklono gleda na mogućnost da zaigra za Atletico jer, osim što bi ponovno živio u Madridu, borio bi se za trofeje u La Ligi i Ligi prvaka, a to mu je i dalje najvažnije - ti sportski motivi, bez obzira na to što je već zagazio u 38. godinu života. Uostalom, upravo zato je i odbio spektakularnu ponudu iz Saudijske Arabije.

Navijači Reala: Izdaja!

Ovakvim raspletom, ako Ronaldo potpiše za gradskog rivala, sigurno neće biti oduševljeni navijači Reala. Na društvenim mrežama već se mogu pročitati komentari kako bi to bila izdaja, odnosno kako portugalskom napadaču to ne bi mogli koristiti.

No, Ronaldo je u situaciji kad baš i ne može previše birati. Propustio je glavni dio priprema Manchester Uniteda, uopće nije otputovao na turneju po Aziji, već se trenutačno nalazi u Portugalu i iščekuje što će se dogoditi. Želi iz Manchester Uniteda otići u klub koji će igrati u Ligi prvaka, to je glavni uvjet, a nema baš puno onih koji igraju najprestižnije klupsko natjecanje, koji ga žele dovesti i mogu platiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider