Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HOĆE LI OVO PRIHVATITI?

Ronaldo se nudi raznim klubovima, a sad je dobio najbogatiju ponudu u povijesti

Uz razne klubove vezali smo Cristiana Ronalda ovog ljeta, no uz ovaj zasad još nismo.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Već vjerojatno svi pratitelji sportskih vijesti znaju da Cristiano Ronaldo ima namjeru napustiti Manchester United. Govori se o tome kako je priznao da u 38. godini nema namjeru prijeći s igranja Lige prvaka na Europsku ligu, ali nije tajna niti da nije sretan s rosterom Crvenih vragova.

I dok uprava Uniteda i menadžer Erik ten Hag tvrde da Portugalac nije na prodaju, njegov agent nudi ga gotovo svim sudionicima najelitnijeg europskog natjecanja. Svi ga isto tako odbijaju, pa se možda i najubojitiji nogometaš u povijesti nalazi u nezavidnoj situaciji.

Nema Lige prvaka, ali ima nevjerojatnog novca

Tu se u igru uključuju oni koji Ronaldu ne mogu ispuniti njegove želje po pitanju suigrača, ali i natjecanja u kojem će nastupiti, no zato mu mogu dati novce kakve od drugih neće dobiti.

Više raznih medija prenijelo je informaciju, koju je kasnije potvrdio i španjolski As, da je Ronaldo dobio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. Nenavedeni klub spreman je Manchester Unitedu iskrcati 30 milijuna eura odštete, a Ronaldu dati 250 milijuna za dvije sezone nastupa u njihovu klubu. Tu bi se još našao i "sitniš" za agente u iznosu od dvadesetak milijuna.

To je bez ikakve usporedbe najveći godišnji honorar koji bi neki nogometaš ikad zaradio.

Ronaldo je bogat. Jedan od zapravo najbogatijih sportaša u povijesti, gledajući po novcu zarađenom za vrijeme igračke karijere. No, ovih 250 milijuna eura zapravo je pola iznosa na koji je on procijenjen putem portala koji se time bave. 

Hoće li odustati od svojih zahtjeva i prihvatiti priliku zabavljati Arape za petrodolare, time odustavši od nogometa na visokoj razini? Ili će ipak potvrditi kako s razlogom svoje tijelo održava u savršenom stanju, da bi i u 38. godini mogao biti jedan od najboljih nogometaša svijeta, čime on sebe svakako smatra? Bit će zanimljivo popratiti ovu odluku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider