Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
el nino reagirao

Ronaldo provocirao pa dobio ''porciju'' od Torresa: Evo što mu je rekao

Cristiano Ronaldo ušao je u jednom trenutku utakmice u sukob s navijačima Atletica, ali i Fernandom Torresom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid izborio je veliku priliku upisati se u povijest Lige prvaka. Ukoliko pobijede Juventus u finalu 3. lipnja u Cardiffu postat će prvi klub koji je uspio obraniti naslov u Ligi prvaka koja se igra od 1992. godine.

Nakon prve utakmice polufinala, Real je bio u velikoj prednosti pred gradskim rivalom Atleticom kojeg je potopio s tri gola Cristiana Ronalda. No uraganskih prvih 15-ak minuta na Vicente Calderonu i dva pogotka momčadi Diega Simeonea izazvali su paniku među navijačima Reala.

Moguće novo čudo u Ligi prvaka spriječio je čudesan dribling Karima Benzeme i pogodak Isca koji je razočarao domaće navijače koje je nakon gola Ronaldo provocirao pokazujući im prstom preko usta da budu tiho.

Nakon toga je izbio manji incident kojeg je spriječio turski sudac Cuneyt Cakir razdvojivši Portugalca i Fernanda Torresa. Španjolac je prišao zvijezdi Reala te ga pitao što mu je i poručio mu da je klaun. Ronaldo mu je uzvratio s ''odi kući glupane'', a El Nino mu vratio s ''kurvine sine''.

Ronaldo ima naviku u proslavama golova gestikulacijama stišavati suparničke navijače, no gradski okršaj za veliko finale bio je toliko nabijen emocijama da madridski dečko Torres nije mogao ostati miran u cijeloj situaciji. Srećom, prošlo je sve bez većeg sukoba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider