Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zadovoljni objašnjenjem?

Ronaldo progovorio o "incidentu" koji je podigao puno prašine i započeo priču o odlasku

Cristiano Ronaldo ugasio je "vatru" koja je buknula oko njega zbog navodnog psovanja trenera Sarrija i ranijeg odlaska sa stadiona.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prije negoli je otišao na reprezentativno okupljanje, Cristiano Ronaldo podigao je dosta prašine svojim ponašanjem nakon izlaska s travnjaka u derbiju talijanske Serie A protiv Milana. Podsjetimo, trener Maurizio Sarri odlučio je dosta rano povući Ronalda s travnjaka, što Portugalcu nije najbolje sjelo te je prilikom izlaska izgovorio nešto sebi u bradu.

Iako su svi mislili da je Sarriju prilikom izlaska iz igre odbrusio nešto tipa "ku**in sine", psovka se nije odnosila na trenera. Rekao je na portugalskom nešto što bi se na engleskom prevelo na svima poznatu poštapalicu "what the f*ck", "odnosno koji k...".

gol expired Slučaj Ronaldo trese Juventus: Prijeti mu dvogodišnja suspenzija? divider

NAJBOLJI TRENUCI UTAKMICE HRVATSKA - SLOVAČKA

Puno se pisalo o tom potezu, Ronaldo je ponovno stavljen na stup srama zbog svog ponašanja, ali i odlaska sa stadiona prije kraja utakmice, no čini se da je u konačnici sve ipak bilo prenapuhano. Nakon što je Portugal izborio plasman na Europsko prvenstvo, portugalski napadač otkrio je novinarima što se zapravo dogodilo.

gol expired Sramotno ponašanje bahatog Ronalda i jadna reakcija Juvea: Hoće li im "Đuro" oprostiti što ih je tukao!? divider

"U posljednja tri tjedna bio sam dosta limitiran. Svi znaju da ne volim biti zamijenjen, ali u mojem ponašanju nije bilo nikakva problema. Nikome nisam uputio nikakve oštre riječi. Ja sam igrao ozlijeđen i takav želio pomoći Juventusu. Nisam bio na 100 posto svojih mogućnosti u dvije posljednje utakmice i potez trenera sasvim je razumljiv", objasnio je Ronaldo i time potvrdio Sarrijeve riječi da nema nikakvih problema između njih dvojice.

Ronaldo se sada vraća u Juventus, gdje ga očekuje novi veliki derbi talijanskog nogometa, gostovanje kod Atalante, idućeg suparnika Dinama u Ligi prvaka. Nakon 12 odigranih kola Juve ima bod prednosti ispred Intera i čak 10 ispred idućeg suparnika.

gol expired Ronaldo je zažalio zbog svog poteza, čitači s usana uspjeli dešifrirati njegove riječi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider