Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
malo je nervozan

Ronaldo je zažalio zbog svog poteza, čitači s usana uspjeli dešifrirati njegove riječi

Cristiano Ronaldo vratit će se u Juventus bez posljedica nakon ispada u posljednjoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dalje je u Torinu, a i puno šire, glavna tema potez Cristiana Ronalda, kojeg su mnogi osudili. Podsjetimo, on je prilikom izmjene u posljednjoj utakmici Juventusa nešto rekao treneru Mauriziju Sarriju te potom napustio stadion.

Napuštanje stadiona prije kraja utakmice izraz je nepoštovanja prema suigračima. Takvo mišljenje dijeli i sam Sarri, ali polako se smiruje situacija pa talijanski mediji pišu da igrači ništa ne zamjeraju najvećoj zvijezdi torinskog kluba.

gol expired Vatrenima je dosta i neriješeno, ali naš stručnjak prognozira: Hrvatska će pobijediti divider

Ronaldo je zamijenjen Dybalom, koji je ušao i zabio za pobjedu. Nije navikao na izlaske iz igre, a kod Sarrija se počelo događati upravo to. No Ronaldo je navodno i ljutit na sebe tj. na vlastitu fizičku formu koja navodno nije savršena, a on je u tu prilično strog.

Portugalski novinari javljaju kako je na okupljanju tamošnje reprezentacije s njim sve u redu, trenira normalno s momčadi i nema vidljivih problema.

gol expired Nove kontroverze oko VAR-a: Umjesto sporne situacije sudac gledao – parking divider

U Italiji su mediji, baš kao što se to redovno radi u Španjolskoj, u pomoć pozvali stručnjake za čitanje s usana. Iako su svi mislili da je Sarriju prilikom izlaska iz igre odbrusio nešto tupa ''kurvin sine'', navodno se psovka nije odnosila na trenera.

Rekao je na portugalskom nešto što bi se na engleskom prevelo na svima poznatu ''poštapalicu'' - ''what the f*ck'' - i to je sada, eto, većini prihvatljivo.

Tuttosport piše kako drame više nema, Ronaldu je zbog svega žao, a igrači ne misle da je potrebna isprika svlačionici. Očito su ljudi iz kluba dosta ovih dana radili na saniranju medijske štete.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider