Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Avantura se bliži kraju

Vatrenima je dosta i neriješeno, ali naš stručnjak prognozira: Hrvatska će pobijediti

Hrvatska nogometna reprezentacija ove subote dočekuje Slovačku u Rijeci u odlučujućoj utakmici za plasman na Europsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlučujuća utakmica, može i neriješeno ili sunčana s mjestimičnom kišom golova u slovačkoj mreži?

Evo, avantura zvana kvalifikacije za europsko prvenstvo se bliži svome kraju. Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom ostala je još samo jedna utakmica u kvalifikacijama za odlazak na Euro 2020. godine. Stigli smo do točke bez povratka, do našeg Biti ili ne biti! Ostala su još dva kola dokraja no kako smo mi slobodni u posljednjem kolu ovo nam je, zapravo, zadnja tekma.

''Istina, malo smo si zakomplicirali stvari i umjesto da sad igramo revijalno neopterećeni rezultatom, mi moramo strepiti do posljednje minute. No, da nam je netko ponudio da odlučujuću tekmu igramo doma protiv Slovačke, vjerujem da bi to prihvatili objeručke'', kaže o odlučujućoj tekmi koju možemo odigrati i neriješeno naš prognozer Hrvoje Kečkeš u novom nastavku serijala prigodnog naziva KEČ KEŠ.

Čak je i njegov savjetnik dr. Ivo Zicer, koji je prolistao sportske almanahe, utvrdio kako je Hrvatska u ključnim utakmicama uvijek bila na visini zadatka, slaže . Kad je bilo gusto, padali su redom Ukrajina, Turska, Italija, Island pa ne bi valjda sad trebali zapeti na Slovačkoj kojoj smo nedavno očitali lekciju na njihovom terenu. 

Što sve možemo očekivati od naših skromnih Vatrenih sada u subotu i što staviti na listić pogledajte u novoj epizodi KEČ KEŠa, a ostale prognoze dr. Zicera vezane za kvalifikacije za Europsko prvenstvo, ali i ostale sportske događaje pratite na stranici Kladionice Hrvatske lutrije.

Očekuje li nas doma sunčano s mjestimičnom kišom golova u slovačkoj mreži provjerite u izravnom prijenosu od 20:45 na Novoj TV i GOL.hr-u.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider