Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S pogledom na Rusiju

Cristiano Ronaldo ''ljut'' zbog Messija, Argentinu optužuju da je imala pomoć

Cristiano Ronaldo navodno je ljut zbog toga što je njegov veliki rival Lionel Messi sjajnom partijom odveo Argentinu na Svjetsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I Cristiano Ronaldo i Lionel Messi na kraju su osigurali SP u Rusiji, ali za razliku od Ronalda, koji je imao nekoliko velikih promašaja, Messi je u odlučujućoj utakmici protiv Ekvadora postigao hat-trick i odveo svoju reprezentaciju na svjetsku smotru.

Argentina je odradila iznimno loše kvalifikacije i umalo ostala bez nastupa u Rusiji, ali zahvaljujući Messiju to se nije dogodilo. Međutim, nakon njegove briljantne izvedbe, zvijezdu Reala je navodno to razljutilo jer je sva pažnja otišla u suprotnom smjeru.

Otrovne strelice dolaze i prema igračima Ekvadora, koje optužuje da nisu imali baš puno motiva protiv Argentine, odnosno da dobar dio njih uopće nije bio koncentriran na igru. To se moglo dobro vidjeti i kod golova Argentine. Neka izvješća idu toliko daleko da tvrde kako je pet igrača Ekvadora pilo i zabavljalo se večer prije utakmice.

No, jedno je ipak sigurno, Messi i Ronaldo ponovno će voditi borbu na najvećoj pozornici i imati motivaciju iduće godine što dalje dogurati s reprezentacijom. Podsjetimo, Messi je dosad igrao u finalu SP-a, dok je Ronaldo prošle godine postao europski prvak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider