Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepe riječi za Vatrenog

Igrao s De Bruyneom, ali draži mu je Kovačić: "Lako je igrati s njim, ima tu posebnu vještinu"

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić je ovog ljeta potpisao za Manchester City.

Mateo Kovačić (Foto: Afp)

Manchester City je upisao treću uzastopnu pobjedu u Premier ligi, no teže od očekivanog. Junak susreta kod Sheffield Uniteda (1:2) bio je Rodri koji je zabio golčinu za pobjedu.

Građani su dominirali od prve minute, imali su veći posjed lopte, no nisu iskoristili nekoliko dobrih šansi. U 38. minuti susreta imali su šansu za vodstvo s bijele točke, no Erling Haaland je pogodio vratnicu.

Bruno Petković Dinamo pred dogovorom s najvećim mogućim pojačanjem divider

Ipak u 63. minuti dolaze u vodstvo preko Haalanda koji zabija glavom na Grealishovu asistenciju. Kako se bliži kraj susreta, tako se domaćini bude i sve više prijete.

U 85. minuti zabili su za poravnjanje rezultat na 1:1, no nisu dugo slavili. Tri minute kasnije Foden ostavlja loptu za Rodrija, koji snažnim udarcem para domaću mrežu za nova tri boda.

Nakon susreta strijelac pobjedničkog pogotka je bio pun hvale za Matea Kovačića koji je ovog ljeta stigao na Etihad:

Ivan Perišić Romano poslao poruku navijačima Hajduka oko Perišića: Na ovo je čekao gotovo dva mjeseca divider

"Gundogan i De Bryune su igrali jako visoko, tako da sam ih ja trebao pokrivati, ali s Mateom mogu ići više naprijed. On je jako iskusan i pametan igrač. Lako je igrati s njim, ima tu posebnu vještinu da lomi protivničke linije s loptom", kazao je Rodri.

Dodajmo da su Kovačić i Gvardiol krenuli od prve minute u dresu Građana. Branič Vatrenih je odradio cijelu utakmicu, dok je Kova igrao sve do 86. minute susreta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider