Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabolile ga teške riječi

Romano poslao poruku navijačima Hajduka oko Perišića: Na ovo je čekao gotovo dva mjeseca

Fabrizio Romano oglasio se na Twitteru i poslao poruku navijačima Hajduka.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Saga o transferu Ivana Perišića u Hajduk dobila je neočekivani nastavak, i to u režiji insajdera za transfere Fabrizia Romana.

Kad se početkom srpnja zakotrljala priča o Perišićevu povratku na Poljud, među navijačima Hajduka je nastala svojevrsna euforija koju je brzo ugasio Romano.

Talijanski novinar je demantirao navode svojih kolega Nicole Schire i Gianluca di Marzia da će Vatreni raskinuti ugovor sa Spursima i preseliti u redove splitske momčadi.

To je ražestilo nekolicinu navijača Hajduka koji su "ušli u rat" s Romanom na Twitteru, optužili su ga da laže, a on im je odgovorio znakovitom rečenicom:

"Vidjet ćemo tko laže".

Ivan Perišić Ivan Perišić dobio ponudu iz Manchester Uniteda: Brzo je stigao odgovor njegova menadžera divider

Romano nije zaboravio na to, gotovo dva mjeseca kasnije oglasio se na Twitteru i poslao poruku navijačima splitskog kluba:

"Prošla su skoro dva mjeseca...", poručio je Romano poručivši da se ništa nije dogodilo oko Perišićeva povratka na Poljud u ovom prijelaznom roku, kao što je i sam ranije najavio.

Dodajmo da se danas pojavila senzacionalna informacija o ponudi Manchester Uniteda za Perišića, no vrlo brzo je stigla odbijenica od Vatrenog i njegova menadžera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider