Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Party-trening

Bivši Galactico otkrio kako je pijan trenirao u Realu i što je radio da ga ne otkriju

Bivši igrač Real Madrida Cicinho popio bi kavu i zalio se parfemom te otišao na trening mrtav pijan.

Cicinho (Foto: Afp)

Brazilac Cicinho igrao je za Real Madrid između 2005. i 2007. godine te je bio dio generacije prvih Galacticosa. Kako je igrao sa Zidaneom, Beckhamom i Ronaldom, bio je relativno poznat u to vrijeme, ali cijeli svijet upoznao ga je tek po završetku karijere, kad je priznao za svoje probleme s alkoholom.

Grb Real Madrida (Foto: AFP) Real sprema operaciju tešku stotine milijuna eura: Sama odšteta će biti 150 milijuna divider

Bivši bek Kraljevskoga kluba danas je izliječeni bivši alkoholičar, a za tamošnje medije više puta otvoreno je govorio o svojim pijanstvima dok je igrao za Madrid. Sad je otišao korak dalje i otkrio kako je kombinirao svoje pijanstvo sa životom profesionalnog nogometaša.

Pijan trenirao u Realu

"Pitate li me jesam li ikad pijan došao na trening Real Madrida pijan, odgovorit ću vam da jesam. Poslije alkoholnih pića popio bih kavu da mi izbije zadah po alkoholu, a zatim bih se 'tuširao' parfemom da ne smrdim suigračima. Taj trik uspio bi mi svaki put, nikad me nisu uhvatili", rekao je bivši brazilski reprezentativac za španjolske medije.

Vinicius Junior PSG želio ukrasti zvijezdu Reala: Slali mu poruke "nemoj produljiti" i nudili čudesan ugovor divider

Bivši igrač Botafoga, Atletico Mineira, Sao Paula, Reala, Rome i Villarreala, između ostalih, ponovo je progovorio o svojim problemima s alkoholom.

Novac mi nije trebao, častili su me navijači

"U mojoj profesiji bilo mi je lako stalno se napijati. Nije mi bio potreban niti novac. Ljudi koje sam usrećivao svojim nogometom stalno su me častili", otkrio je.

Luka i Vanja Modrić Luka Modrić uživa sa suprugom na luksuznoj jahti u omiljenom ljetovalištu svjetskog jet-seta divider

"Počeo sam piti kad sam imao 13 godina. Tad sam ga prvi put probao i više nisam prestao. Živio sam na selu, a vikendima bih se našao s prijateljima i opijao. Punoljetni prijatelji su nam kupovali alkohol kako nas policija i roditelji ne bi uhvatili, skrivali smo se i pili ga u tajnosti prije izlazaka", podvukao je bivši suigrač Ronalda, Figa, Zidanea i Roberta Carlosa u Real Madridu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider