Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobio nemoralnu ponudu

PSG želio ukrasti zvijezdu Reala: Slali mu poruke "nemoj produljiti" i nudili čudesan ugovor

Vinicius Junior uskoro bi trebao produljiti s Real Madridom do 2027. godine. PSG mu je nekoliko puta ove godine slao istu poruku "nemoj produljiti" i ponudio plaću od 40 milijuna eura po sezoni.

Vinicius Junior (Foto: Afp)

Realov predsjednik Florentino Perez dobio je šamarčinu od Kyliana Mbappea na kraju sezone, Francuz je odabrao ostati u PSG-u i odbio je ponudu Kraljevskog kluba, ali španjolski mediji sad otkrivaju kako je ipak odnio jednu pobjedu nad kolegama iz francuskog giganta.

Trenutačno najvrjedniji igrač Real Madrida, Vinicius Junior, dobio je nemoralnu ponudu od PSG-a, koji je od njega tražio da ne produlji ugovor u Španjolskoj, međutim Brazilac je odbio lovu i odabrao ostati.

Nudili mu 40 milijuna po sezoni

PSG ga je naime zvao još prije nekoliko ljeta, a svake godine slali bi mu istu poruku na ljeto – "nemoj potpisati novi ugovor s njima“. Obećali su mu kako će mu isplaćivati 40.000.000 eura svake godine samo za plaću i nudili ugovor do 2024. godine.

Luka i Vanja Modrić Luka Modrić uživa sa suprugom na luksuznoj jahti u omiljenom ljetovalištu svjetskog jet-seta divider

Perez je otkrio kako su mu nudili vrlo izdašne bonuse za popis i zabijene golove. Inzistirali su na tajnosti od Viniciusa, ali on se nije želio skrivati i svaki put kad bi nova ponuda došla, proslijedio bi ju svojem šefu.

PSG je na sve načine pokušavao dogovoriti sastanak licem u lice, ali on se nikad nije dogodio, a dvije utakmice koje su Francuzi odigrali s Real Madridom ove sezone nisu pomogle. Vinicius je svojim „proscima“ gestama na tom susretu jasno dao do znanja gdje njegovo srce leži.

Modrić i Salah VIDEO Modrićev suigrač otkrio kako je Luka "uništio" Salaha u špaliru poslije finala Lige prvaka divider

Zadnji put probali u ožujku

Francuzima je bilo jasno kako će ga teško slomiti, ali su svejedno još jednom pokušali u ožujku. I završili su s istim odgovorom.

Vinicius je na koncu dobio ponudu od Kraljevskog kluba, Real je ponudio ugovor do 2028. godine, a Brazilac i njegov enturaž su uzvratili sa svojim prijedlogom. Ugovor do 2026. ili 2027., otkupna klauzula od milijardu eura i bonus za potpis. Za deset milijuna eura, bude li ugovor na četiri godine, odnosno od 12, dogovore li suradnju na pet godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider