Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majstorija

VIDEO Modrićev suigrač otkrio kako je Luka "uništio" Salaha u špaliru poslije finala Lige prvaka

Nogometaše Real Madrida izgleda najviše je motivirao Mo Salah prije finala Lige prvaka.

Modrić i Salah (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Liverpool u finalu Lige prvaka, a igrači Kraljevskog kluba poslije kratke pauze u Ligi nacija konačno su otišli na zasluženi godišnji odmor. Brazilcu Rodrygu, čini se, bilo je dosta odmora jer već naveliko gostuje u podkastima u svojoj zemlji.

U jednom od njih ispričao je zanimljivu situaciju s dodjele medalja po završetku finala…

"Poslije finala Lige prvaka napravili smo špalir, nogometaši Liverpoola su prolazili pokraj nas i Salah je izgledao kao da je u depresiji, a Modrić ga je pozdravio i rekao mu 'Probaj ponovo sljedeći put.' Umro sam od smijeha“, otkrio je Brazilac.

Salah je u najavi finala rekao kako ima „neraščišćene račune s Real Madridom“ i spremao se izravnati ih na travnjaku, međutim Luka i društvo su ponovo bili kobni i ostavili ga na samo jednom naslovu s Liverpoolom u tri finala.

Čini se kako je Realova svlačionica bila jednako motivirana na Salaha, kao on na njih jer su se i na treninzima motivirali njegovim imenom.

"Govorili bi si, hajde Salah, hajde Salah, svaki put kad bi netko stao pred nas na treningu. U glavi nam je bilo, moramo pobijediti kako bismo mogli ismijavati Salaha“, rekao je između ostalog Rodrygo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider