Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte galeriju

Luka Modrić uživa sa suprugom na luksuznoj jahti u omiljenom ljetovalištu svjetskog jet-seta

Kapetan Hrvatske i nogometaš Real Madrida Luka Modrić otišao je na zasluženi odmor.

Galerija Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić +1 Luka i Vanja Modrić

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poslije naporne sezone s Real Madridom odvukao je Vatrene u priliku da se bore za Final Four Lige nacija i tek ovaj tjedan konačno otišao sa suprugom na zasluženi odmor.

Luka Modrić Luka Modrić otkrio tko su mu jedni od favorita Svjetskog prvenstva: "Pobijedili smo ih, ali sad su jači" divider

Sjajnu nogometnu sezonu okrunio je još jednim ušatim trofejom u svojoj kolekciji, a godišnji odmor započeo je na luksuznoj jahti, koja je usidrena pred draguljem talijanske rivijere Portofinom.

Sunčanje na palubi pa ručak u Portofinu

Svjetski jet-set često odabire taj talijanski gradić za sidrenje svojih luksuznih jahti, a ovih dana luku dijele s našim kapetanom, koji je uhvaćen kako se sa suprugom Vanjom sunča na palubi jedne luksuzne jahte. Kasnije su preselili u obližnji restoran gdje su uživali u ručku.

Modrić i Salah VIDEO Modrićev suigrač otkrio kako je Luka "uništio" Salaha u špaliru poslije finala Lige prvaka divider

Ovo mu je bila prva prilika za proslaviti nedavno produženu suradnju s Real Madridom, jer je novi, godinu dana dug ugovor, potpisao između dvije utakmice hrvatske reprezentacije u Ligi nacija.

Kapetane, uživaj, zaslužio si!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider