Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika nada

Hazardova zamjena ne može dočekati da stigne: Ostvario san i posebno se raduje jednom igraču

Christian Pulišić otvoreno je progovorio o svom prelasku u Chelsea, gdje bi trebao postati zamjena za Belgijca Edena Hazarda.

Christian Pulišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

20-godišnji američki reprezentativac Christian Pulišić odavno se smatra jednim od najdarovitijih mladih igrača svijeta.

Nakon što je ''eksplodirao'' u Njemačkoj s Borussijom Dortmund u dobi od 17 godina tijekom sezone 2016./2017., Pulišić je u siječnju dogovorio transfer u Chelsea, gdje bi trebao napraviti novi iskorak u karijeri.

Bluesi su pristali platiti odštetu od 64 milijuna eura kako bi osigurali njegov potpis, dok je mladi Amerikanac ostao na posudbi u Borussiji do kraja sezone.

''Dugo sam čekao na ovo'', kazao je novi igrač Chelseaja.

Mateo Kovačić, Eden Hazard i Maurizio Sarri (Foto: AFP) Kovačić riješio pitanje nastavka karijere, Real pred rekordnim transferom divider

Pulišić će se pridružiti Sarrijevoj momčadi ovog ljeta i automatski postati jedan od važnijih igrača, s obzirom na to da se očekuje odlazak prve zvijezde Edena Hazarda.

''Nevjerojatan je osjećaj i vrlo sam uzbuđen što mogu početi s Chelseajem. Trebao sam završiti sezonu u Dortmundu, ali svakako se radujem što ću uskoro biti na Stamfordu. Bit će to nevjerojatno iskustvo, ono koje ne mogu dočekati, biti u Engleskoj i upoznati sve momke'', izjavio je Pulišić za internetsku stranicu kluba te nadodao:

''Zaigrati u Premierligi jedan je od mojih najvećih snova. Biti igrač Chelseaja velika je čast i nešto zbog čega sam stvarno uzbuđen. Tamo je mnogo sjajnih igrača i ne mogu dočekati da radim sa svima njima. Uzbuđen sam što ću igrati s N'Golom Kanteom, mislim da je fantastičan igrač. Također, tu su i David Luiz i Rüdiger, radujem se suradnji s njima'', zaključila je mlada zvijezda.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider