Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŽELI DEBITIRATI U ČETVRTAK

Novo pojačanje Hajduka veseli se igrama pred Torcidom: "Oni i ja smo zapravo isti!"

Chidozie Awaziem nada se kako će za Hajduk debitirati već u četvrtak.

Chidozie Awaziem (Foto: Afp)

Hajduk je danas odlučio iznenaditi svoje navijače ugodnim iznenađenjem u liku Chidozieja Awaziema, nigerijskog stopera koji je došao iz portugalske Boaviste.

Njega su predstavili kao gosta iznenađenja u prilogu s Poljuda koji je vodio još jedan "novitet", renomirani sportski novinar Željko Vela.

Jako dobro poznaje Vitoriju

Vela ga je prvo predstavio kao skauta za portugalski nogomet, a onda je zatražio od njega da se predstavi sam, da bi ovaj 25-godišnjak rekao da je on novi član Hajduka. Nakon što je odjenuo broj 25, upitan je o svojoj najboljoj karakteristici. 

"Vjerojatno da je moja najbolja karakteristika to što sam sposoban pomoći momčadi da pobjeđuje", odgovorio je odmah Awaziem na svoj način.

Chidozie Awaziem Hajduk predstavio veliko pojačanje: Stasiti nigerijski stoper stigao iz Boaviste! divider

Upitan je nakon toga što zna o klubu u koji je došao, gradu Splitu te naravno o strastvenim navijačima pred kojima će igrati.

"Grad je sjajan i znam da su navijači jako strastveni te da jako vole nogomet. Ja također volim nogomet tako da smo ja i oni isti. Ja sam došao dati sve što mogu za Hajduk i vjerujem da možemo ostvariti svoje ciljeve", rekao je, dodavši kako je spreman uskočiti prvom prilikom, već protiv Vitorie Guimaraes koju dobro poznaje:

"Susreo sam se već s momčadi i sad bismo trebali zajedno na trening. Nadam se da ću igrati već u četvrtak. Došao sam spreman!"

Hoće li mu Valdas Dambrauskas odmah dati priliku, saznat ćemo u četvrtak kad će Hajduk i Vitorija zaigrati pred neupitno krcatim Poljudom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider