Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DO KRAJA SEZONE

Chelsea ponovno na klupu vratio najveću klupsku legendu

Na klupi Bluesa će do kraja ove sezone sjediti njihova najveća igračka ikona i legenda, Frank Lampard.

Frank Lampard (Foto: Profimedia)

Frank Lampard se vratio u Chelsea i preuzet će poziciju privremenog glavnog trenera do kraja ove sezone, objavio je u četvrtak klub sa Stamford Bridgea.

Klupski rekorder po broju postignutih pogodaka već je proveo 19 mjeseci na klupi Chelseja prije nego što je dobio otkaz u siječnju 2021.

Plan do kraja sezone

"Oduševljeni smo što Franku ponovno možemo poželjeti dobrodošlicu na Stamford Bridge. Frank je član Kuće slavnih Premier lige i klupska legenda", izjavili su suvlasnici Todd Boehly i Behdad Eghbali u priopćenju na klupskom mrežnom portalu.

"Dok nastavljamo intenzivnu potragu za stalnim glavnim trenerom, želimo klubu i navijačima omogućiti da imaju jasan i stabilan plan do kraja sezone. Želimo si dati priliku za uspjeh, a Frank ima sve karakteristike i kvalitetu da nas dovede do cilja", poručili su iz kluba.

Pred Chelseajem je još devet utakmica u Premier ligi te još važniji dvoboji u četvrtfinalu Lige prvaka protiv branitelja naslova, madridskog Reala, koji su na rasporedu 12. travnja u Španjolskoj i 18. travnja na Stamford Bridgeu.

Lampard je do siječnja ove godine vodio Everton, gdje je smijenjen zbog loših rezultata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider