Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekspresno natrag

Prošetali se jednom od najtežih liga svijeta: Četiri kola prije kraja izborili povratak u Premierligu

Sa svojih 46 kola i paklenim ritmom igranja Championship je jedna od najtežih liga na svijetu, a oni su u takvoj konkurenciji četiri kola prije kraja osigurali prvu poziciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Norwicha izborili su povratak u prvu englesku nogometnu ligu nakon samo godinu dana provedenih među drugoligašima i to četiri kola prije završetka natjecanja.

Norwichu su u prilog išli rezultati poslijepodnevnih utakmica 42. kola Championshipa u kojima Swansea i Brentford nisu uspjeli pobijediti na domaćem terenu. Swansea je odigrao 2:2 protiv Wycombe Wanderersa, dok je Brentford igrao 0:0 protiv Millwalla, pa Norwich više ne može završiti slabije plasiran od drugoga mjesta iako ga tek u 21:00 očekuje susret protiv Bournemoutha.

Vodeći Norwich ima 90 bodova, osam više od drugog Watforda, no postao je nedostižan za treći Swansea koji ima 76, odnosno četvrti Brentford koji ima 74 boda.

Izravni plasman u Premierligu izborit će prva dva sastava na kraju prvenstva, dok će momčadi koje zavše između trećeg i šestog mjesta u doigravanje za posljednje treće mjesto koje vodi u elitu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider