Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kompleksna situacija

Četvrti slučaj koronavirusa u hrvatskom nogometu: Hoće li se ponovno testirati prvoligaški igrači?

Nakon jednog suca, dvojice nogometaša, sada je pozitivan i Šibenikov trener Krunoslav Rendulić…

Četvrti slučaj koronavirusa u hrvatskom nogometu. Nakon jednog suca, dvojice nogometaša, sada je pozitivan i Šibenikov trener Krunoslav Rendulić. Postavlja se pitanje hoće li se uskoro ponovno testirati prvoligaški igrači, ali čini se u HNS-u nisu sigurni hoće li i kakve poteze povući.

Šok na startu priprema za novu sezonu, novog prvoligaša Šibenika. Trener Krunoslav Rendulić pozitivan je na koronavirus.

gol expired Overeem se nabrijava, želi Miočićev pojas: Znakovita objava MMA legende divider

"Ja sam bio u petak u Zagrebu u svatovima, gdje je bilo stotinjak ljudi. U ponedjeljak sam doznao da jedan od uzvanika ima koronu, a da nije imao simptome. I onda sam ja, kako sam trebao početi s pripremama u srijedu, nazvao tu infektologa u Šibenik i on mi je sugerirao da odem na testiranje. Tako da sam uspio izorganizirati uputnicu iz Zagreba. Sreća da je testiranje u Šibeniku bilo u srijedu, tako da sam otišao ujutro u 10 sati, i u 5 popodne saznao da sam pozitivan."

Troje članova Uprave šibenskog kluba, te jedan član stručnog stožera, završili su u samoizolaciji zbog ostvarenog bližeg kontakta.

gol expired Gorica ogorčena ponašanjem Torcide: Objavili fotografije i najavili dva moguća scenarija divider

"Sreća u nesreći je što nisam bio među igračima i nisam nikoga zarazio.“

Kako se vi osjećate?

"Sve normalno, znači osjećam se odlično, stvarno dobro. Tako da, nemam nikakvih tegoba."

Ovo je inače četvrti slučaj koronavirusa u hrvatskom nogometu. Krenulo je s drugoligaškim sucem Domagojem Kurtovićem, koji je o svemu sam obavijestio javnost.

Prošlog tjedna nakon prijateljskog dvoboja Hrvatskog Dragovoljca i Kustošije, na testiranju je pozitivan na koronavirus bio jedan igrač Dragovoljca. A nekoliko dana poslije i jedan igrač Kustošije. No on nije zaigrao u tom susretu pa slučajevi nisu povezani.

gol expired Svjetski i europski prvak popljuvao sve redom u Barci: "Koga se boji Griezmann? Dječaka od metar i pol koji je napola autističan!?“ divider

Trener Ivica Landeka ističe:

"On nije nastupio, a prvi dio igrača koji su bili u samoizolaciji, bili su zbog igrača Dragovoljca koji je bio pozitivan na koronavirus."

Iz HNS-a danas poručuju kako je tema kompleksna, te da se svakako tiče i Stožera civilne zaštite. Brojne prijateljske utakmice niželigaša ovih su dana odgođene, ali službene zabrane još uvijek nema. Kao ni odgovora na pitanje hoće li nakon svega ponovno na testiranje i prvoligaški akteri. Podsjetimo, oni su se testirali dvaput, netom prije nastavka prvenstva, a svih 350 nalaza bilo je negativno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider