Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
suigrači od ljeta?

Tajni sastanak u Barceloni vezan za transfer Ivana Rakitića: Od ljeta u novom klubu?

Čelnici milanskog Intera bili su gosti Barcelone, gdje su razgovarali o potencijalnom transferu Ivana Rakitića.

Rakitić grli napadača Intera Martineza (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić stigao je korak bliže prelasku u milanski Inter, prenosi ugledni talijanski dnevni list Gazzetta dello Sport. Izvršni direktor Intera Giuseppe Marotta i sportski direktor Piero Ausilio odradili su tajni sastanak u Barceloni, gdje su dogovarali detalje vezane za transfer hrvatskog reprezentativca.

Detalji sastanka nisu otkriveni, ali Gazzetta tvrdi da su pregovori u naprednoj fazi, odnosno da se treba definirati tek način isplate. Naime, Barcelona za svog veznjaka traži 45 milijuna eura, a inicijalna ponuda Intera bila je 35, što nije zadovoljilo ambicije katalonskog kluba.

Kada su osobni uvjeti suradnje u pitanju, Rakitić trenutno u Barceloni dobiva 5.5 milijuna eura godišnje, a u Interu mu navodno nude osjetno veću plaću i ugovor do 2022. godine.

Hrvatski reprezentativac je već u nekoliko navrata rekao da želi nastaviti svoju karijeru u Barceloni, ali i da želi poboljšani ugovor, pogotovo nakon što je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvnestvu u Rusiji. Trenutni ugovor veže Rakitića za Barcelonu do ljeta 2021. godine.

Ovo je možda i posljednja prilika katalonskom divu da zaradi na hrvatskom reprezentativcu, a vjerojatno i idealni trenutak s obzirom da na ljeto stiže Frenkie De Jong, te gotovo sigurno Adrien Rabiot.

Podsjetimo i da je dugo obitelj bila prepreka u njegovom mogućem transferu, ali navodno je supruga Raquel dala zeleno svjetlo za možebitni odlazak i život u modnoj prijestolnici.

Miočić uglednom MMA novinaru otkrio što mu je sve Cormier rekao vezano za revanš Miočić gostovao kod Helwanija (Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider