Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slažu se kockice

Barca sve dogovorila sa zvijezdom PSG-a, Rakitić na izlaznim vratima Camp Noua

Francuski mediji pišu da je Adrien Rabiot prelomio i odlučio karijeru nastaviti u Barceloni...

Adrien Rabiot protiv Barcelone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vezni igrač francuskog nogometnog prvaka PSG-a Adrien Rabiot (23) prelomio je odluku i karijeru će nastaviti u Barceloni, piše francuski Le Parisien.

Prema pisanju francuskog dnevnika, mladi Francuz već je postigao dogovor s Barcelonom oko plaće i ugovora. Otprije se pisalo da je tražio deset milijuna eura neto godišnje. Rabiot se nada da će zauzeti mjesto Ivana Rakitića, koji bi prema tim spekulacijama naljeto mogao napustiti Barcelonu.

Talijani opet najavili Rakitićev dolazak, ali sad je ozbiljnije: Navodno je pristala i Raquel Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +5 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram)

Kad se zna da je Barcelona u zimskom prijelaznom roku zakaparila još jednog mladog veznjaka, Nizozemca Frenkieja de Jonga, kockice se polako slažu. Vrlo realnom izgleda procjena da je Rakitić na izlaznim vratima Camp Noua.

Talijanski mediji pišu kako je Rakitić zaintersiran za dolazak u Inter iz Milana. Prošlog ljeta bio je na rubu prelaska u PSG, Parižani su navodno još uvijek zainteresirani. Nedavno se pisalo da ga traži i Chelsea, a prije toga i Manchester United i Manchester City.

Rabiot je trenutačno izbačen iz prve momčadi jer ne želi produžiti ugovor s pariškim sastavom i kao slobodan igrač će u srpnju preseliti na Camp Nou. Njemački stručnjak Thomas Tuchel želio je Rabiota vratiti u momčad, ali su mu čelnici kluba to zabranili.

Velika gužva u Barceloni: Rakitić pod pritiskom! Sprema li se rekordni hrvatski transfer? Pozicija za De Jonga u Barceloni (Mundo Deportico.com) Momčad Barcelone (Foto: AFP) Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) +4 Ivan Rakitić (Foto: AFP)

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Arsenala, Totenhema, Intera i Juventusa, ali se po svemu sudeći odlučio za Barcelonu.

Rabiot je stigao na Park prinčeva 2010. kao 15-godišnjak iz Pole Espoirs de Castelmauroa. Zanimljivo, ako 13-godišnjak je nekoliko mjeseci proveo u redovima Manchester Cityja, ali se vratio u domovinu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider