FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"borit ću se s ngannouom, ali..."

Miočić uglednom MMA novinaru otkrio što mu je sve Cormier rekao vezano za revanš

Stipe Miočić gostovao je u emisiji uglednog UFC novinara Ariela Helwanija, u kojoj je otkrio svoju stranu priče vezane za priželjkivani uzvrat protiv Daniela Cormiera.

Galerija Miočić gostovao kod Helwanija (Screenshot)

Bivši UFC prvak Stipe Miočić gostovao je u emisiji uglednog UFC analitičara Ariela Helwanija, u kojoj je progovorio o situaciji i stanjem s njegovom idućom borbom. Miočić već jako dugo pokušava dobiti revanš protiv Daniela Cormiera, no UFC i aktualni prvak mu za sada ne pružaju tu mogućnost.

* Jesi li gledao meč Caina Velasqueza i Francisa Ngannoua?

"Gledao sam. To je teškaška divizija, sve je moguće. Volio bih vidjeti da su se potukli kako treba, ali tako je kako je."

Miočić ne zna što se događa i što UFC priprema

* Vjeruješ li u "lucky punch" (sretni udarac), jer mnogi vjeruju da se upravo to godilo Francisu u borbi s Velasquezom?

"Pobijedio je i nema mu se što oduzeti od toga. Nokautirao ga je u 26 sekundi. Bio sam u toj situaciji i to se meni dogodilo protiv Daniela Cormiera. Zato i želim taj svoj revanš protiv DC-ja."

* Čini se da se Francis vratio?

"Definitivno. Lijepo ga je vidjeti. Nadam se da će nam se putevi ponovno susresti, ali ishod meča bi i tada bio isti - pobijedio bih."

* Jasno si rekao da želiš revanš protiv Cormiera. Kako stoje stvari?

"Slažu sve moguće mečeve u teškaškoj diviziji. Ne znam što se događa. Rekao mi je će se boriti sa mnom ako Brock (Lesnar) ne bude spreman za travnjak. Koliko sam čuo bori se na Wrestlemaniji. Je li uopće prošao testiranje za povratak u UFC?", upitao je Miočić, na što mu je Ariel Helwani odgovorio da je testiranje još u tijeku.

"Ne gubim nadu da ću dobiti priliku. Jednog trenutka mi kaže da može, druhgi trenutak da ne može, pa da se moram boriti s nekim prije njega, a on se sam želi boriti s čovjekom koji se nije borio u oktogonu tri godine. Ne razumijem."

"Borit ću se s drugim, nakon što pobijedim DC-ja"

* Je li ti UFC nudio druge borbe?

"Puno sam se puta nudio da ću se boriti s DC-jem, ali su me svaki put odbili. Na kraju je on uzeo borbu protiv Derricka Lewisa."

* Dok si bio prvak tvoji odnosi s UFC-om nisu baš bili najbolji. Misliš li da je ovo način da ti UFC vraća za taj odnos?

"Ne, ne razmišljam na taj način. Ostajem pozitivan i zanimaju me samo pozitivne vibre."

* Što ako ti UFC ponudi revanš protiv Ngannoua?

"Može, nakon što ću se boriti protiv DC-ja."

* Ne vjeruješ da će se Brock Lesnar pojaviti na borbi protiv Daniela Cormiera?

"Ne. Nadam se da se neće pojaviti i ja sam spreman uskočiti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider