Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
europski divovi trguju

Je li ovo rješenje Realovih problema? Ubojiti strijelac nudi se besplatno, još dva velikana dovode napadače

Sjajni napadač tražio bi poveću plaću, ali odštete nema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid nije uspio zabiti gol u prvoj utakmici sezone. Srećom po njih, nije zabio ni Real Sociedad, pa su u prvom kolu Kraljevi upisali remi.

Međutim, jasno se tu vidio glavni problem Reala - realizacija. Prošle sezone drugi najbolji strijelac momčad bio je stoper Sergio Ramos, što dovoljno govori o formi ofenzivnih igrača.

Realu bi stoga jako dobro došao provjereni gol-igrač, a jedan takav na tržištu je besplatno. Urugvajac Edinson Cavani, slobodni igrač nakon odlaska iz PSG-a, ponuđen je Madriđanima nakon utakmice s Real Sociedadom.

gol expired Dječakov potez osvojio internet: Pogledajte kako je skupljač lopti prodao foru protivniku divider

Cavaniju su 33 godine i trenutačno održava formu na svojoj farmi u Urugvaju. Najbolji je strijelac PSG-a u povijesti i njegove golgeterske kvalitete nisu upitne.

Njegova strana traži dvogodišnji ili 1+1 ugovor vrijedan sedam milijuna eura po sezoni. Vidjet ćemo hoće li Real, koji je bio vrlo štedljiv ovoga ljeta, otvoriti novčanik za ovu akviziciju.

gol expired Karlović pokazao svoje novo oružje na servisu: Viralni video rekordera po broju asova obilazi svijet divider

U međuvremenu, i drugi velikani osvježavaju napadačke linije. Alvaro Morata već je sletio u Torino, gdje bi uskoro, ako sve prođe po planu, trebao potpisati za Juventus. Tamo je već igrao od 2014. do 2016.

Atletico Madrid njegovo mjesto namjeravao je popuniti Luisom Suarezom, ali taj se posao zakomplicirao. Urugvajac je u procesu raskida ugovora, vidjet ćemo hoće li uspjeti to isposlovati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider