Tenis
SPORTOVI
Tenis
doktore, legendo najveća

Karlović pokazao svoje novo oružje na servisu: Viralni video rekordera po broju asova obilazi svijet

Ivo Karlović odservirao je više od 13 tisuća asova u svojoj profesionalnoj teniskoj karijeri, a sada se odlučio i za ovu vrstu servisa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Ivo Karlović probio se u 2. kolo kvalifikacija za Roland Garros, nakon što je u ponedjeljak svladao Amerikanca Nou Rubina sa 7:6 (1), 6:4 nakon jednog sata i 47 minuta igre.

Za 41-godišnjeg Zagrepčanina to je treći nastup u kvalifikacijama pariškog Grand Slam turnira, a prvi nakon 2003. godine.

Koliko je opušten bio u tom meču, govori situacija iz jednog dijela meča kada je umjesto svog normalnog gromovitog prvog servisa udario "underhand" servis, odnosno servis ispod ruke. Da, zvuči nevjerojatno ali istinito da se igrač s najviše asova u povijesti ATP Toura (13,619) odluči za takvu vrstu servisa.

gol expired Luis Suarez nije više nogometaš Barcelone: Odlazi u redove madridskog velikana divider

Div sa Šalate uvidio je da se Rubin stao jako daleko od osnovne linije, sasvim iza kod zaštitne ograde, pa se odlučio isprobati nešto na čemu je očito radio za vrijeme stanke zbog koronavirusa. Da stvar bude još bolja, Karlović je to napravio na izjednačenju u prvom setu (2-2 u gemovima) i taj poen dobio, iako je njegov servis pao dosta daleko od mreže.

Za mjesto u završnom krugu kvalifikacijskog turnira koji je danas započeo u Parizu Karlović će se boriti protiv 24-godišnjeg Francuza Benjamina Bonzija, koji je sa 3:6, 6:4, 7:5 nadigrao Čeha Zdeneka Kolara. Taj će dvoboj biti odigran u srijedu.

gol expired Oglasio se i Rakitić: Emotivna oproštajna poruka i video koji podsjeća na karijeru za pamćenje divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider