Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"imamo što pokazati"

Carrillo vjeruje u prolaz, Koeman nezadovoljan: "Imali smo sreće"

Carrillo nakon poraza od Evertona u prvoj utakmici vjeruje da je i dalje sve otvoreno, dok Koeman nije zadovoljan igrom u drugom poluvremenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je na Goodison Parku protiv Evertona izgubio s 2:0, a nakon utakmice ostaje žal što Bijeli nisu zabili barem jedan pogodak. Trener Joan Carrillo smatra da je Hajduk dobro parirao jakom Engleskom klubu te da su golove primili zahvaljujući svojim greškama.

''Everton je pokazao svoju snagu, ali kad analiziram dali su golove iz dvije naše greške. Nisu nas ničim iznenadili i dobro smo parirali. U drugom poluvremenu smo pokazali da se možemo nositi s njima, žao mi je što nismo zabili, ali imamo što pokazati u uzvratu i smatram da sve još uvijek otvoreno glede prolaza'', rekao je na konferenciji nakon utakmice.

U jednom trenutku nastala je gužva na tribini s Torcidom, ali Carrillo nije htio komentirati navijače rekavši da je bio koncentriran na utakmicu. U uzvratnoj utakmici Everton će dočekati rasprodani Poljud, a Carrillo vjeruje da Hajduk ima šanse za prolaz.

''Igrat ćemo u Splitu još 90 minuta, a možda i više, tko zna. Šteta što nismo zabili jedan gol iz prigoda koje smo imali u drugom dijelu'', rekao je.

Njegov kolega s druge strane Ronald Koeman nije zadovoljan konačnim rezultatom. Everton nije riješio pitanje pobjednika, a sada ih čeka teških 90 minuta u Splitu.

''Sretan sam zbog prvog poluvremena i nesretan zbog drugog. Mislim da smo propustili zabiti više golova i riješiti pitanje pobjednika. Smatram da nam nije protivnik stvorio probleme, nego mi sami jer smo pali u drugom poluvremenu. Hajduk je imao nekoliko prilika za 2:1, imali smo sreće'', rekao je nakon utakmice nizozemski trener.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider