Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduku prijeti nova kazna!

Pogledajte gužvu u Liverpoolu, Torcida se naguravala s redarima!

Navijači Hajduka sudjelovali su u incidentu na stadionu Evertona.

U Hajduku opet strepe zbog ponašanja dijela svojih navijača. Ovaj put se incident dogodio na stadionu Evertona u porazu Hajduka, ali vidjet ćemo kako će delegat UEFA-e ocijeniti trenutak iz prvog dijela utakmice na Goodison Parku.

Kazna bi bila katastrofa

Podsjetimo, Hajduk je pomilovan za utakmicu protiv Brondbyja, a bila bi katastrofa za klub kada bi UEFA kaznila Bijele praznim Poljudom koji je za Everton već rasprodan. I ne samo to, ako u Nyonu budu strogi, mogli bi izbaciti Hajduk iz Europe, no nadamo se kako do toga ipak neće doći.

Nakon prvog pogotka Evertona u 30. minuti krenuo je verbalni rat i prepucavanje domaćih i gostujućih navijača koji su na engleskim stadionima jako blizu. Domaći navijači koji su bili na tribini nasuprot one s Torcidom zadirkivali su hrvatske navijače, a navodno su počeli bacati i neke predmete. Na fotografiji ispod vidi se i kako je jedan domaći navijač uletio u teren tražeći obračun, a bilo je takvih još više na drugoj strani.

Dio pripadnika Torcide sramotno je reagirao. Krenulo je naguravanje s redarima kojima je stiglo pojačanje. Srećom, veći neredi su spriječeni jer su se ratoborni pripadnici Torcide nekako smirili i nastavili s navijanjem te do kraja susreta nije bilo takvih scena.

Sudac je u 34. minuti prekinuo susret na nekoliko minuta jer su navijači Hajduka bili smješteni tik uz teren koji nema ograde. Na nekoliko je trenutaka izgledalo ružno, letjeli su razni predmeti s jedne na drugu stranu, čak i jedna stolica. Srećom, engleski redari za razliku od Torcide nisu reagirali nervozno ni ratoborno te su otrpjeli cijelu situaciju.

Torcida je znala da u Liverpoolu nije smjelo biti incidenata zbog prijetnji iz UEFA-e. U gradu nije bilo nikakvih problema, mirno su stigli na stadion, ali očito neki nisu izdržali prepucavanje s engleskim navijačima. Nadamo se kako zbog njih klub neće biti kažnjen, a ovakvo ponašanje direktan je udarac Hajduku.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider