Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osigurao mu pobjedu

Ancelotti ga obožava! Talijanu su "puna usta" Modrića: "Real može biti sretan što ima takvog igrača"

Carlo Ancelotti je imao posebne riječi za Luku Modrića koji je postao najstariji igrač Real Madrida.

Carlo Ancelotti i Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid je slavio u gostima kod Celte Vigo (1:2) u susretu desetog kola La Lige, a pogodak odluke zabio je Vinicius na asistenciju Luke Modrića koji je ispisao povijest.

Hrvatski kapetan je dobio priliku s klupe, u 63. minuti je zamijenio Federica Valverdea i tako postao najstariji igrač koji je zaigrao za Real u povijesti (39 godina i 41 dan), a samo tri minute kasnije je asistirao za pogodak i pobjedu.

Naravno, to mu je osiguralo božanski status u Madridu, ali i puno šire. Krenule su stizati pohvale i čestitke sa svih strana svijeta, a trener Carlo Ancelotti bio je jako ponosan na svoju zvijezdu:

"Čast mi je i zadovoljstvo trenirati ga, raditi s njim. Sve što je uspio postići i što postiže, zaslužio je. On je fantastičan profesionalac, kazao je talijanski stručnjak u miks zoni, a onda se spustio pred novinare i nastavio obasipati Modrića pohvalama na konferenciji za medije:

"Celta je igrala dobro i intenzivno, ali mi smo osvojili tri boda zahvaljujući fantastičnom dodavanju Modrića. Ima tu kvalitetu i uvijek doprinosi momčadi. Uvijek nam pomaže bez obzira igra li u početnoj postavi ili ulazi s klupe za pričuve."

"Nema se tu puno za dodati. On je fantastičan nogometaš i još uvijek je. Izvanredan profesionalac. Miran čovjek, ali čovjek s karakterom. Real Madrid je sretan što ima takvog igrača", zaključio je.

Luka Modrić Ugledni španjolski list slavi Modrića: "I dalje prkosi zakonima i zatvara usta kritičarima. On je Petar Pan" divider

Luka i Vinicius VIDEO Luka Modrić je neuništiv! Ušao u igru, postao najstariji igrač Reala, a onda izveo ovo divider

Francis Ngannou Ngannou u suzama nakon meča, pobjedu posvetio preminulom sinu: "Teško je, čovječe" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd
Može li Hajduk neokrznut proći teško gostovanje u Koprivnici i pobjeći rivalima na četiri boda prednosti, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/3Yw8nbd
KRAJ! Dinamo je osvojio samo bod kod Istre 1961 u Puli. Nažalost, čini se da je nakon utakmice izbio fizički okršaj između Bjelice i Tramezannija. Vaš komentar?

Više o utakmici > https://bit.ly/4h8Q433