Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puno posla za Niku

Cijela jedna momčad mogla bi napustiti Hajduk na kraju sezone

Čak 12-orici Hajdukovih igrača na kraju sezone istječe ugovor.

Hajdukovi igrači kojima istječe ugovor (Foto: Screenshot)

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius do kraja ove sezone pred sobom ima kompliciranu kadrovsku križaljku, pitanje trenera zasad je riješeno, izgleda, jer je jučer potvrdio kako će Mislav Karoglan ostati barem do Mundijala u Kataru, ali sad treba riješiti pitanje budućnosti čak 12-orice igrača.

Cijela jedna momčad unutar Hajdukove momčadi do konca sezone mogla bi ostati bez angažmana, ako se njihov status prije toga ne riješi. Čak 12 imena već od siječnja mogu početi pregovore sa svima zainteresiranima, ne dogovore li prije novu suradnju s Bilima.

gol expired VIDEO Karoglan idealno rješenje za Hajduk? ''Bod s Istrom nije toliko stravičan'' divider

Veterani, nepotrebni, ali i potencijali

Među njima su Danijel Subašić, Gergo Lovrencsics, Marco Fossati, Samuel Eduok, Jani Atanasov, Nikola Kalinić, Stefan Simić, David Čolina, Kristian Dimitrov i Ivan Šarić, a Toniju Bovrevkoviću i Chidozieju Awaziemu istječu posudbe.

Nekolicina su veterani poput Subašića, Lovrencsicsa, koji su dovedeni kao "vatrogasci“ silom prilika pa njihov odlazak neće toliko boljeti, ali bit će zanimljivo ispratiti rasplet situacije s Nikolom Kalinićem, koji je sve češće u bolničkoj postelji.

Mindaugas Nikoličius Hajdukov sportski direktor otkrio do kad će ostati Karoglan pa priznao: "Ponudio sam ostavku" divider

Fossati i Simić su u najboljim godinama i imaju važnu ulogu u momčadi te je za očekivati njihov ostanak, ali Dimitrov i Eduok, koji su praktični tehnološki višak, vjerojatno će otići.

Puno posla za Niku

Mladi perspektivni igrači poput Čoline i Atanasova imaju visoku tržišnu vrijednost pa bi njihovo produljivanje bilo pametno poslovanje, no treba vidjeti u kakvoj će ulozi u momčadi biti na zimu.

gol expired Kalinićev problem: Prima gotovo svaki drugi udarac izvan šesnaesterca divider

Dvojici stopera, Borevkoviću i Awaziemu istječe posudba, Bili imaju opciju za otkup njihovih ugovora, a prema nekim informacijama za obojicu će biti potrebno iskrcati ukupno tri milijuna eura.

Pred Nikoličiusom je jako puno pitanja i jako puno posla, a vremena za odlučiti ima do zime…

Hajdukovi igrači kojima istječe ugovor Hajdukovi igrači kojima istječe ugovor (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider