Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Interesantno objašnjenje

VIDEO Karoglan idealno rješenje za Hajduk? ''Bod s Istrom nije toliko stravičan''

Mislav Karoglan vodio je Hajduk u utakmicama protiv Rijeke i Istre 1961 na Poljudu, osvojivši četiri boda.

U zraku još uvijek visi pitanje tko će biti novi trener Hajduka. Nakon što je Valdas Dambrauskas smijenjen, priliku za vođenje prve momčadi u utakmicama protiv Rijeke i Istre 1961 dobio je njegov bivši pomoćnik i vojnik kluba Mislav Karoglan, ali nitko sa sigurnošću ne može ustvrditi hoće li i koliko dugo Karoglan ostati na čelu stručnog stožera prve momčadi.

U 10. izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu voditelj Mateo Pukšar obrazložio je zbog čega smatra da bi Karoglan trebao na duži period ostati trener Hajduka.

"Zato što je mlad, pametan, perspektivan, dobro izgleda, Dalmatinac je... Ima sve jedne reference da to bude jedna lijepa trenerska priča", kazao je Pukšar.

"No, dogodio se taj kiks protiv Istre 1961 u njegovoj drugoj utakmici gdje on zapravo nije imao niti jedan trening prije te utakmice. U srijedu su imali utakmicu s Rijekom, četvrtak vjerojatno regeneracijski trening, u petak već priprema za utakmicu u subotu. On je bez jednog treninga došao do prvog kiksa na klupi", dodao je.

"Nije ovaj bod toliko stravičan za Hajduk jer je Istra ta koja je imala vodstvo do 89. minute, a i vidimo što Istra radi iz tjedna u tjedan", prisnažio je Ivan Ljubić.

"Mislim da je u nezgodnoj poziciji zbog reprezentativne pauze i perioda od dva tjedna u kojem bi se neki trener jačeg imena i jačeg životopisa mogao pojaviti na Poljudu", aludirao je Pukšar na možebitno novo ime na klupi Splićana u predstojećim danima.

Cijela 10. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider