Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri love Ligu prvaka

Čačić otkrio tko bi Dinamu bio teži protivnik: "To je vruće gostovanje, a i njihov trener nas poznaje"

Trener Dinama Ante Čačić prokomentirao je ždrijeb 2. kola pretkola Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo će u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv pobjednika dvoboja 1. pretkola u kojem se sastaju sjevernomakedonski Škupi i gibraltarski Lincoln Red Imps.

Odlučio je tako ždrijeb u Nyonu, kao i to da će Dinamo biti domaćin u prvom susretu koji će se odigrati 19. ili 20. srpnja. Uzvratna utakmica odigrat će se 26. ili 27. srpnja.

Ždrijeb Konferencijske lige Osijek sjajno prošao u 2. pretkolu Konferencijske lige, Rijeci puno teži ždrijeb divider

Trener Dinama Ante Čačić prokomentirao je ždrijeb za klupsku stranicu maksimirskog kluba:

„Dobili smo prvog protivnika na putu prema Europi. Na ždrijeb se ne može utjecati, pa ćemo tako i sljedećem suparniku pristupiti kao i svakom drugom. Sigurno ne podcjenjivački, ali na način da do te utakmice dovedemo momčad u optimalno stanje. Kad pogledamo iz kojih zemalja dolaze suparnici, onda je sigurno točno da je Dinamo kvalitetniji, da ima kvalitetniju koncentraciju igrača. Moramo se usredotočiti na sebe i učiniti sve da momčad u tom trenutku bude na pravom nivou i da savladamo prvu prepreku.“

gol expired Škupi prije desetak dana na službenoj stranici objavio: "Hvala, Dinamo" divider

Momčad s Gibraltara prošle je sezone igrala skupinu Konferencijske lige, dok je Škupi preuze tradicinalnu ulogu Vardara i postao je najbolja momčad Makedonije, a uz to ga vodi bivši igrač Dinama Goce Sedloski, koji je prije nekoliko vodio Vardar protiv Dinama u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

FC Shkupi i Lincold Red Imps Makedonski prvak kontroverznog turskog vlasnika ili predstavnik države veličine jednog zagrebačkog kvarta divider

„Nijedan protivnik nije lagan, ne treba ga podcjenjivati. Mislim da bi nam težio bio protivnik iz Skoplja. To je jedan teren koji će za nas sigurno biti vruć. Isto tako Sedloski dobro poznaje Dinamo i učinit će se sve da nam otežaju prolazak dalje. Ali najbitnije je da se momčad pripremi, da do tada budemo u dovoljno dobrom stanju da savladamo jednog ili drugog protivnika“, zaključio je Čačić.

Tko će najlakše u 3. pretkolo?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider